Liberálisok, nem féltek, hogy a következő 30 évben a német főváros neve nem Berlin lesz, hanem Berlinpur, vagy Berlinábád?
Figyejétek meg, az oroszoké itt a jövő. Az angolok autóipara meg úgy minden haldoklik.
Majd az oroszok felvásárolják, és lesz a Mini Morrisból mini Borisz.
"Komikus ahogy erőlködtök, hogy "megmagyarázzátok" miért is liberális a német konzervatív,"
Ez nem erőlködés. Inkább az, hogy ti tagadjátok.
Németország, és Európa nyugati fele liberális elveken alapszik. Ezen nincs mit vitatkozni.
Annyi a különbség, hogy ezek az elvek nem egyeznek a magyarországi liberális elvekkel, amikor ti szemtelenkedtek, kiforgatjátok a másik mondanivalóját, észérveket nem hoztok, de a másiknak a szemére vetitek hogy nem érvel.
Na ők nem ilyenek. Jobban látom, elég ideje élek itt.
"Nyilvánvaló, hogy libsizni akartok és a fájdalmas igazság ebben akadályozna, ezért jöttök ezzel a mindenféle ostobasággal"
Senki nem akart libsizni. Mint mondtam, errefelé nem szitokszó. Kicsit olyannak tűnsz mint a kissebbség, fel van háborodva ha visszaütnek, és mindjárt azzal támad vissza hogy "azé mert roma vagyok".
Köszönjétek magatoknak, hogy magyarországon a "Te liberlis" már rosszat jelent. Érdekes, a demokrata miért nem jelent rosszat?
Így van, a liberalizmus relatív. Németországban már az konzervatívnak számít, ha nem öltözöl át a másik nem ruháiba. Észak-Koreában meg már az is erősen liberális, aki mer gondolkozni.
Itthon csak az oroszoknál megszokott rendszer megy, magyarul csak akkor vagy libsi, ha visszapofázol a feletteseidnek, tökmindegy egyébként, hogy miben hiszel, csak sikkazd el a szomszéd tehenét is, akkor biztos nem leszel libsi. Korrupcióstérképet egyébként célszerű megnézni, hogy például Kínát miért érjük utol hamarosan.
Szeretnétek:).
De a dolog szerencsére nem úgy működik, hogy nekem nem tetszik egy szó, vagy jobban tetszene egy másik, ezért szerintem ezentúl mást fog jelenteni, mert így tudok kielégülni a szitkozódásban. Eléggé ellehetetlenülne a kommunikáció a földön.
Attól, hogy a liberalizmus és az összes izmus lehet eltérő az egyes jegyeiben országonként, lehetnek fokozatai is, attól még nem fog egy másik, de pláne nem egy kifejezetten ELLENTÉTES izmussá változni! Ha tudna, akkor el kellene törölni a megnevezéseket, hisz mi akkor az értelmük, hogyan is használhatnánk őket a kommunikációban ezentúl ? Ha átmegyek Németországba a liberális helyett egy az egyben a konzervatív szót kell használni tényleg? Majd jó hülyéknek néznek én meg mondom, hogy hát nálunk a fideszesek átírták az értelmező kéziszótárt :DDD
Erőltetitek az ostosbaságot, vért izzadtok hisz csak azért is libsizni kellene. Azért sajnállak titeket, rossz lehet ilyen ingerekkel élni a békesség igénye helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!