Mit szóltok a 96 éves német náci elítéléséhez?
csönd, robgros, ne legyé' ünneprontó!
Én ugyan a szeretettel való ölelésnek, a kedves szavaknak, a barátokkal való együttlétnek, meghitt beszélgetéseknek szoktam örülni, meg a ragyogó tájaknak, a kristálytiszta patakoknak, a fenyőerdő suhogásának, a rigó énekének, a végtelen tengernek, a Jóisten uzsonnájának örülök, de itt most ennek KELL örvendezni!
[titokban most ennek örvendezek, de ne mondjátok el senkinek, mert titok. Milyen szép!]
Haydn Symphony No. 49 in F minor ' La Passione '
"Miért kellett ugyanazt 5-ször beírni, ami a kiegészítésben van?"
Az ilyen jellegű kérdéseknél, érezhető, hogy a kérdező már tudja a választ, és ellentmondást nem tűr. Mi lehetne helyesebb válasz, ha engedelmesen a kérdező saját álláspontjára helyezkedik a válaszoló?
'Mi lehetne helyesebb válasz, ha engedelmesen a kérdező saját álláspontjára helyezkedik a válaszoló?'
De én nem óhajtok az álláspontjára helyezkedni, mert nem bólogatójános vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!