Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért támogatja ennyire Soros...

Miért támogatja ennyire Soros a muszlimok betelepítését?

Figyelt kérdés
Közben Németországban egyre többen támadják a zsidókat, mert ezek a muszlimok utálják őket? Lehet, hogy már szenilis ez az úr?
2017. júl. 26. 11:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy ennyire? Mennyire? Kicsit tájékozódj, ne csak a kormány propagandát kajáld. Soros semmi olyat nem tehet, ami törvény ellenes, mert arra ott vannak a hatóságok, hogy megakadályozzák. A segélyezés az nem egyenlő a "betelepítés" támogatásával.

A valóságban Soros támogatja a forrás országokat is példáiul. Hogy kevesebben jöjjenek, érted? Ha nem hiszed el, akkor itt van:

[link]

Ő maga mondja, hogy befogadás max önkéntes alapon szabad, hogy működjön, senkire nem lehet ráerőltetni az ilyesmit. Egy korábbi 2015-ös cikkben valóban beszélt arról, hogy évi 1 milliót kellene befogadni. Német Szilárd a mai napig ezzel ijesztget. Meg hogy Soros maffia... persze. A fidesznél nagyobb maffiát lehetetlen kiépíteni.

Amit én linkeltem, az már egy 216-os vélemény Sorostól, jóval enyhébb. De ezek puszta magánvélemények! Tanácsok az EU-nak. Senki nem kötelez senkit, hogy ezeket betartsa. Soros véleményt nyilvánít, mint más híres ember, plusz adakozni tud, de ettől még közel sem törvényhozó hatalom. Mi komoly fenyegetést tud jelenteni pár cikk írásával több száz millió európai akarata ellen?

Téged bepaliztak, hogy utáld ezt az embert. Utálhatod is, ha akarod. Lehet, hogy mocskos módon gazdagodott meg. Nem is ez a baj. A Fideszt sose zavarta a mocskos meggazdagodás. Egyedül azért utáltatják meg veled Sorost, hogy utána Soroshoz köthessék a fejedben Orbán minden kritikusát. A főgonoszhoz kell kapcsolni a fejecskékben az ellenzéket, érted? Ez a módszer.

Romániában baloldali kormány van és az is sorosozik :D Hát nem röhej? Ott Soros még azért is "gonosz" figura, mert magyar. Az EU parlamentben a néppárt azaz a Fidesz frakciója a legnagyobb párt. Akkor ki ellen is hadakozik Orbán? A saját pártcsaládja ellen?

2017. júl. 26. 19:46
 12/19 anonim ***** válasza:
*2016-os
2017. júl. 26. 19:47
 13/19 anonim ***** válasza:
Mert soros valójában Jafar az Aladdinból.
2017. júl. 26. 19:49
 14/19 anonim ***** válasza:

"az olaszok már eléggé ki vannak bukva rájuk, nézz utána a hírekben, ha nem hiszed"

Én is olvasok híreket, elhiszem ezt a részét.

De ezt nem:

"Szerintem ebből nem túl nehéz összerakni a mozaik darabkákat."

Az a baj, hogy ha van egy jó alapkoncepció, akkor nemlétező pontokat is összekötnek az emberek, csakhogy az passzoljon a koncepcióhoz.

Sajnálom, de ha valakinek van egy hajója (ami Olaszországban lássuk be, nem reménytelen) és a tengeren random embereket akar felszedni, akkor az egyetlen költség amivel számolnia kell, az a benzin. Azt pedig nem drága.

"Tudvalevő, hogy számtalan NGO köthető Soroshoz"

És minden ilyen Soros NGO-ra jut még 11 más finanszírozású és még 12 noname szervezet.

"Nem tudom őket megnevezni, de nem is akarom."

Éppen ez a baj. Láthatatlan ellenséget hajkúrász mindenki. Én is voltam már Soros bérenc, ahogy a szervezetem is. Talált ki, hogy ez mennyire nem igaz. Mindenkire ráhúzzátok, hogy Soros-Soros-Soros...sajnálom de nem.

Kövezzetek meg, hogy szkeptikus vagyok és konkrétumok nélkül nem veszek semmit sem komolyan. Akárhányszor feljön a Soros téma csak levegőbe beszélés folyik. Senki sem tud megnevezni semmit sem, és mikor ez felhánytorgatásra kerül, akkor jön ez: "Ezeket direkt szövevényes módon hozták létre"

Milyen szövevényes alapítás?!!! Idehaza is, ha valaki csinál egy szervezetet az belekerül a kibeb*szott cégbírósági feljegyzésekbe. Ezeknek számviteli kötelességük is elszámolni.

Vagy spec. Olaszország kapcsán, a balfácán olasz rendőrök az évek során nem tudtak elkapni egy kicseszett csempészhajót sem, ahol a hajóskapitány konkrétan XY szervezet tagja? Egy kitűző, egy felfestés, egy papír, egy akármi? Semmi?

Hagyjatok már a hülyeségekkel!

2017. júl. 26. 21:48
 15/19 anonim ***** válasza:
Ennyi, nem is kell válaszolnom 56%-os ostobaságaira, megtették mások helyettem. Ja csak ennyit: a jó édes anyád a kisgyerek, ostoba fajgyűlölő.
2017. júl. 26. 22:17
 16/19 A kérdező kommentje:
A migrik 90%-a gazdasági bevándorlók, hol van háború? Bangladesben, Marokkóban, Pakisztánban? A valódi menekült nincs tele pénzzel, nincs iPhone a kezében és nem válogat, melyik ország gazdagabb. Ezek NEM háborús menekültek, se szakmájuk, se nyelvtudásuk, csak jól akarnak élni. Nekik ezt ígérte Allah, ők a felsőbbrendűnek hiszik magukat, kinek hiányoznak?!
2017. júl. 26. 23:15
 17/19 anonim ***** válasza:

#14: ott áll egy bűvész a színpadon. Nyomatja a trükkjeit. Te most azt várod tőlem, hogy én tátott szájjal bámuljam, hogy úristen, ez magic!

De én tudom, hogy ez csak trükk, és tudom, hogy ő csinálja. De nem tudok rámutatni, hogy egész pontosan hogyan csinálja. Nem ismerem a trükkjeit, nem vagyok bűvész. De azért átlátok a szitán. Érted, mit akarok ezzel mondani?

#15: csak kibukott a szög a zsákból. Ennyit tudsz. Rámutatnál, hogy hol tettem egyszer is olyan kijelentést, ami alapján "fajgyűlölőnek" bélyegezhetnél? Kisgyerek.

Nem a migránsok génállományával szemben van kifogásom, hanem az erőszakosságukkal, vallási fanatizmusukkal, és tömeges ILLEGÁLIS határátlépésükkel szemben.

2017. júl. 27. 14:16
 18/19 anonim ***** válasza:

"Érted, mit akarok ezzel mondani? "

Értem mit akarsz mondani, de a példádból hiányzik egy (igazából több) szereplő: az állam.

Az állam indokolt esetben leellenőrizheti a telefonhívásaidat, az üzeneteidet, banki tevékenységedet és még azt is, amire most nem terjed ki a kreativitásom. Az adóbevallás, a vállalatok/szervezetek beszámolója, mérlege, könyvelése, akár a belső adminisztráció is ott van.

Hajózási engedélyek, orvosi jelentések, műholdas képek, a köztéri kamerafelvételek, de megint csak indokolt esetben bárminek és bárkinek a kamerafelvétele...

Soros most vagy lefizette az állam apparátust, vagy valamilyen úton módon legálisan tevékenykedik. Előbbi esetben az adott kormány is szégyellje el magát, utóbbi esetre pedig azt tudom mondani, hogy ha nagyon elegük van belőle, akkor szavazzanak meg új törvényt a parlamentben.

Soros György most, ebben a formájában csak egy összeesküvés elmélet, aminek az egyetlen sajátossága az, hogy nem az emberektől indult, hanem a kormánytól. A kormány pedig a Soros hisztéria előtt is bőven bizonyította, hogy mennyire szavahihető.

2017. júl. 27. 19:35
 19/19 A kérdező kommentje:
A világban sehol nincs olyan, hogy papirok és ellenőrzés nélkül BÁRKI, BÁRMIKOR, BÁRMELYIK országban csak úgy átsétálhatnak a határokon! Aki ezt NEM engedi, azt az EU Bizottság fenyegeti. Szégyen, te Junckernek nevezett aljas gazember.
2017. júl. 27. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!