Ha Svédországban annyira tiszteletben tartják a szekularizációt, hogy már egyházi iskolákban se lehet imádkozni mit keres még mindig a kereszt a zászlójukban?
Figyelt kérdés
2017. júl. 22. 14:29
31/35 A kérdező kommentje:
Azt írtad a nők abban látják a problémát, hogy a férfiak nem akarnak velük szexelni. Ez miben cáfolja azon állításomat, hogy normális pároknál, ahol van rendszeres szex, ott a férfi állít elvárásokat, nem a nő?
Az ürítést pedig a harmadik képre értettem.
2017. aug. 4. 20:38
32/35 anonim válasza:
Azt írtam, hogy azok a párok akik már nagyon rég együtt vannak, ott a ritkázódik az együttlétek száma. Továbbá arra mutattam rá az összes válaszomban, hogy az ágyban nem csak a férfinak vannak elvárásai, hanem a nőknek is, ami a férfit hozhatja szerinted megalázó helyzetbe. Tökéletesen semleges igények és pozitúrák nincsenek. De ha van ilyen, akkor oszd meg velem. Egyébként ha leírnám, hogy milyen dolgokat vártak el tőlem a nők az ágyban, igencsak átértékelnéd, ezt az elnyomás dolgot, mert kb. egálra jönni ki, tehát nullára.
33/35 A kérdező kommentje:
Akkor mondjál valamit, amit tőled vártak el és számodra az megalázó, kényelmetlen vagy fájdalmas volt.
"Tökéletesen semleges igények és pozitúrák nincsenek."
Tökéletesen semleges igény az, hogy nincsenek igények. Lehet úgy is szexelni ám, hogy nem azzal vagyunk elfoglalva, mit csinál a másik rosszul, csak átadjuk magunkat az események folyásának.
2017. aug. 5. 12:12
34/35 anonim válasza:
De te úgy teszel, mintha egy férfi egy nőtől soha nem kérdezné meg, hogy a nő mit szeretne, mit csináljon neki a férfi szexuális téren. Az, hogy tőlem mit kért vagy kértek, inkább egy privit ér meg, itt nem szivesen teregetném ki. Ha érdekel leírom azt az 1-2 dolgot, és te eldöntöd, hogy az kinek volt jó vagy nem :)
35/35 A kérdező kommentje:
De, megkérdezi. És a nő nem mond válaszul semmi olyat, ami megalázó lehet a férfinak.
Küldtem üzenetet.
2017. aug. 5. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!