Mi a baj a civil törvénnyel?
Lehetőleg olyan személy válaszoljon, aki tud is idézni a törvényből.
Köszönöm
:D
Én ezen már csak röhögni tudok, hogy "Nem mondja meg!"
Maradjunk annyiban, hogy nincs is mit, mert ha lenne, már erre verné magát.
A legjobb, hogy viszont a fasságát leírja minden hozzászólásában.
Meg lesznek bélyegezve!
De kicsodák, miért?
Azt nem mondom meg!! 4!4!4
Na most tényleg, hogy lehet valaki ekkora hülye? :D
Na nem baj, majd holnap írok ki másik kérdést, célirányosan erről, már most látom, hogy a hülyéje ott is műsorolni fog:D
"Én tudom a választ, de nem mondom meg!!!" :D
Se vitatkozni nem tud, se a titkosítás alapelveivel nincs tisztában és el se akarja őket fogadni :D
Látom Pro Patria legalább te is elismered, hogy az egész civil ellenes törvény nem több mint egy piti bosszú, köszönöm szépen, haladunk!
Leírod, hogy a migránsválság óta van ez a civil szervezetek elleni hangulatkeltés, és a kormány két éve ezzel tematizálja a közbeszédet és kellett a puskapor, mert kifogyóban volt, hát ezért kellett a civil törvény.
Én meg azt nem értem, hogy miért kanyarodsz folyton-folyvást vissza a gyerekvédelmi törvényhez, meg az állítólagos álhírekhez, ezeknek a civileknek megtalálod a közleményeit a 90-es évekig visszamenőleg, akkoriban például senkit nem zavart, hogy mondjuk az Amnesty mit mondott 2004-ben vagy akár 2012-ben, igen az egész a migránsválság miatt van, mert kell az ellen, aki ellen ki lehet küldeni harcolni a sajtót.
Egy dolgot kérdek és erre válaszolj, ne terelj, ne utalgass, hogy írtál ezt meg azt korábban, csak válaszolj.
Egyetértesz azzal, hogy fel kellene tüntetni minden civil szervezet kiadványán a fő támogatókat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!