Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit gondoltok arról, hogy...

Mit gondoltok arról, hogy Salzburgban az állami óvodákban betiltották a sertéshúst a migránsok miatt?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen vitás dolgokban, mint,hogy szabad-e a vallást "beengedni" az állami intézményekbe a liberális demokraták egyből azt mondják, nem.Viszont ebben a témában eléggé másként látják a dolgot.

Ez az egész "változnunk kell a migránsok miatt" a gyengeség jele.

Egy erős nemzet, ami tisztában van kulturális érdekeivel, az ilyenre azt mondaná, "a csülök, a bécsi szelet marad, ha nem tetszik ellehet menni máshova".

Ez a meghunyászkodás,megalázkodás a gyengeség jele, különösen olyan országtól, ami komolyan részt vett a 16-17. századi iszlámellenes háborúkban.

Ez a példa is mutatja,hogy a liberális demokrácia gyengévé teszi a nemzetet és a benne élőket, meg persze gyenge elméjűvé is.

2017. júl. 8. 08:31
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
62%

"fajgyűlölő kérdező"

Naponta hányszor szoktad leírni, hogy fajgyűlölő? :D

2017. júl. 8. 13:36
 12/30 anonim ***** válasza:
4%
Ahányszor fajgyűlölőkkel találkozom. Nevén nevezem a problémát.
2017. júl. 8. 13:45
 13/30 anonim ***** válasza:
60%

"Jó, akkor ne a tejérzékenyeket hasonlítsuk, hanem a vegetáriánusokat. Elvégre az is csak egy meggyőződés. Tehát, várjuk a magyarázatot, kérdező. Miben más a vegetáriánus étrend a vallásinál?"

Jó, akkor mit szólnál hozzá, ha bejelentenék, hogy akkor mostantól nincs az oviban hús, mert drága külön a vegán étrend. Bizonyított tény, hogy állati eredetű ételek nélkül is lehet egészségesen élni, nyilván fokozott figyelmet kell így fordítani az étkezésre, de baj nem lesz így belőle. Ennek is örülnél?

Engem az egészben nem a konkrét eset zavar, hanem ennek az üzenete. "Ha Rómában vagy tégy úgy mint a rómaiak." Ha én kivándorlok valahová, akármilyen okból, akkor nem várhatom el a többségtől, hogy hozzám alkalmazkodjon, ők mondjanak le dolgokról.

Egyébként meg esettől függetlenül röhejesnek tartom, hogy valaki vallási meggyőződés miatt nem eszik valamit.

2017. júl. 8. 13:46
 14/30 anonim ***** válasza:
12%
itt a gyogyszer: o/
2017. júl. 8. 13:53
 15/30 anonim ***** válasza:
86%
A bécsi szelet egyébként borjúhúsból készül, csak szólok.
2017. júl. 8. 14:10
 16/30 anonim ***** válasza:
24%

Jaja, a jóléti nyugaton nincs pénz valamire. Nem tudom eldönteni, hogy ilyen megalkuvóak, vagy ilyen ostóbák vagytok. Pénzügyi ok :DD. Szakad a vakbelem.

Milyen jogon csemegézget a nyugati ballib oldal a törzsi szokások között? Integráni akarja őket, vagy a kettős társadalmat építeni?

2017. júl. 8. 14:25
 17/30 anonim ***** válasza:
50%

"Jaja, a jóléti nyugaton nincs pénz valamire. Nem tudom eldönteni, hogy ilyen megalkuvóak, vagy ilyen ostóbák vagytok. Pénzügyi ok :DD. Szakad a vakbelem. "

Ki mondta, hogy nincs rá pénzük? Arról volt szó, hogy spórolnak. Vagy spórolni csak annak szokás, akinek nincs semmije?

Függetlenül az eredeti kérdéstől, azért van mindenre pénze a nyugatnak, mert pont ilyen költséghatékonyságot tudnak mutatni.

2017. júl. 8. 15:00
 18/30 anonim ***** válasza:

"Vagy spórolni csak annak szokás, akinek nincs semmije?"

Hagyjuk már ezt a hülyeséget.

Mit spórolsz te ezen?

Semmit.

"Függetlenül az eredeti kérdéstől, azért van mindenre pénze a nyugatnak"

Igen, még jó, hogy máshol két menü közül is lehet választani osztrákban, szal tényleg nagyon költséghatékonyak :D

2017. júl. 8. 16:05
 19/30 anonim ***** válasza:

"Igen, még jó, hogy máshol két menü közül is lehet választani osztrákban, szal tényleg nagyon költséghatékonyak :D"

De te tényleg nem tudsz szöveget értelmezni? Direkt oda írtam, hogy az eredeti kérdéstől függetlenül.

"Mit spórolsz te ezen?"

Óvodáknál nem tudom hogy megy, de ahányszor rendezvényszervezésen találtam magam, és több menüs volt az ebéd, megvolt köztük rendelésnél a differencia. Ha mindenkinek az azonos minőség kategóriába tartozó, de legolcsóbb ételt vettük volna meg, akkor mi is olcsóbban kijöttünk volna minden alkalommal.

Hogy most a disznóhús nélküli menü olcsóbb, vagy drágább Ausztriában, arról fogalmam sincs.

2017. júl. 8. 21:13
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez a tolerancia diktatúrája.

Gondolom azok a vallásukat gyakorló zsidók (akik nem mellesleg jóval régebb óta itt élnek, mint a muszlimok) megoldják maguk, hogy kóser kaját ehessenek. Akinek "speciális" igényei vannak, az számoljon azzal, hogy maga gondoskodjon erről.

2017. júl. 9. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!