Miért van ellenszenv Európaban mostanában az iszlámmal szemben?
Fú Erika, neked már agyadra ment a sok kuruc.info olvasás. Ki mondta, hogy a muszlim fanatikusokat mosdatom? Olvasd el még egyszer, alacsonyabb vérmérséklettel. Ha valaki bármennyire is vitatkozni mer az ilyen szélsőjobber álláspontjával, az egyből terroristamosdató, de annyira, hogy elönti az agyát a sok összehordott baromság és még gondolkozni se tud. Akkor se, ha nem is a muszlim terroristákról beszélt a másik.
Elég látványosan akarod a számba adni a dolgokat. Az meg elég erős kijelentés Breivik, és a mostani angliai kamionos wannabek után, hogy >senki< nem akar vallásháborút és terrorakciót végrehajtani keresztények közül. Ez is megmutatta, hogy elsősorban a kulturális minta határozza meg, hogy egy adott társadalom mennyi fanatikust termel ki magából. Ahogy régebben nem volt jellemző Szíriában a csador viselete, úgy eddig se volt jellemző Európára a fanatizmus tolerálása. De az idők változnak, és éppen változik.
Egyébként segítek, mert látom nehezedre esik az olvasás: én olyan parlamenti pártról beszéltem (Fidesz-KDNP a gyengébbek kedvéért, ugye), akiknek a tagjai (például Semjén, a gyengébbek kedvéért) olyan törvénymódosítási javaslatokat terjesztenek elő (mert a gyengék fontosak), amikre egyértelműen rá lehet mondani, hogy fanatikus, középkori, antiszemita, homofób, szabadságkorlátozó, antifeminista, vagy a pápa deklarációjával szembe menő kijelentések. Természetesen nem fogok belemenni most, hogy a halálbüntetés mennyire középkori, a sorosozás mennyire antiszemita, a homoszexualitás nyilvános kifejezésének tiltása mennyire homofób, a vasárnapi boltbezárás mennyire szabadságkorlátozó, az abortusztiltás mennyire sérti a nők szabadságát, mert szerintem ezt mindenki el tudja dönteni saját maga. Én ezt mondtam. Ha te ebbe belefantáziálod azt, hogy én terroristasimogató vagyok meg mosdatom őket, akkor te rendkívül speciális figura vagy és kíváncsi vagyok, hogy milyen intellektuális logikai készség kellett ahhoz, hogy ezt összehozd.
De most még az is buli, hogy a modernitás, a homoszexualitás, a nők és a zsidók védelmére kelsz, amikor te vagy ezeknek a legnagyobb mocskolója. Ez is újabban valami jobber privilégium? Muszlimoknak nem szabad kézlevágásban, halálbüntetésben, antiszemitizmusban, homofóbiában, illiberalizmusban/autokráciában, teokráciában és középkori családmodellben utazniuk csak a magyar szélsőségeseknek? Mi a különbség közted, és a fanatikus muszlimok között? Ha így megy, akkor ugyanannyira megérdemled az elmegyógyintézetet, mint amennyire ők.
13# Teljesen felesleges volt ennyit gépelned a semmiről, sugárzik belőled a kettősmérce. Te simán keresztényezel, fehérezel, európaizol olyan mértékű általánosítást levágva mint a huzat, viszont muszlimozni már érdekes módon nem lehet.
Továbbá azt sem magyaráztad meg hogyha Európában él x számú homofób, antiszemita stb akkor miért kell melléjük beengedni több millió ilyet?! Miért van az hogy Európa országaiban a sok csúnya gonosz rasszista náci fehér lakosság ellenére sem üldözik a zsidókat, a melegeket, a más vallásúakat, hanem ez a muszlim országokra jellemző?! Miért van az hogy a csúnya rasszista Európában nekem mint nőnek vannak jogaim, de egy muszlim országban már jelentősen korlátozva lennék?!
Továbbá magyarázd már meg hogyha az iszlám kapcsán elfogadjuk a "bezzeg a múltban a keresztények.." érvelést akkor ezt a nácik kapcsán miért nem fogadjuk el? Mi ez a kettős mérce? Ha meg az idióta keresztény demokratákat akarod egy szinten emliteni a vahabita Szaúdi kormánnyal vagy a siita szélsőséges Iránnal vagy akár bármelyik muszlim országban akkor nem tudod mit beszélsz. Magyarországon nincs Biblia alapú törvénykezés, viszont a muszlim országokban van Korán alapú.
Továbbá vannak még kérdéseim:
1. Honnan veszed hogy én kuruc infót olvasgatok? (zárójelben jegyzem meg régebben tényelg jártam fel rá kommentelni csak letiltottak, számukra én túl libsi voltam)
2. Linkelj be olyan hozzászólásomat ahol a melegeket mocskoltam, amikor a nőket mocskoltam (wtf?!) vagy amikor a zsidókat mocskoltam. Köszi ;)
Erika!
Holnaptól bevezetik az általános cipőméretet ami 42. Ha ennél nagyobb a cipőméreted akkor 2 lehetőséged van, vagy viseled 45ös lábbal azt hogy szétszorít és majd beledöglesz, és ez senkit nem érdekel vagy mehetsz börtönbe engedetlenségért és a nép szembenállásáért. Amiért akár halálbüntetés is kiszabható.
Ellenkezel? Dehát az emberek 75%-ának ez a cipőmérete! Nem tartozol közéjük? Hát akkor te egy kis senki vagy, egy másodlagos ember, akár az utcán is lelőhetnek érte.
Vajon élnél ilyen helyen?
Ha nem, akkor nem menekülnél és mennél fejletted világba?
15# Nagyjából 6 milliárd ember él a bolygón akik szegényebbek mint az európaiak, miért is kellene nekünk ezeket befogadni? Mert ha befogadnád egy részüket adódik a kérdés hogy a többi szegénységben élőt miért diszkriminálnád? De mégha a háborús menekülteket nézzük is, akkor se csak a szirek meg irakiak tartoznak ide hanem mondjuk több száz millió afrikai, valamint afgán stb. Miért is kell nekünk ezeket befogadni? Te a hajléktalanokon is úgy segítesz hogy a házadba fogadod be őket?
És ha én szegény családban nőttem fel a gettóba akkor odamehetek a budai villákhoz és bekönyöröghetem magam? A világ nem úgy működik hogy sáska módra lepjük el mindig a gazdagabbat, vannak szabályok, állam határok, kulturák stb. Amiről te beszélsz az már anarchia.
15-ös
Ha most én jól képzeltem el ezt a cipőméretes szövegedet,akkor azért menekülnek a migránsok,mert diktatúra van?Mert ha igen,akkor marhaság,mert nem attól :D
Most pedig megemlítek neked 2 évet,kötőjellel meg mellé 2 országot,és gondolkodj el rajta,mi történt előtte és utána:
2003-Irak
2011-Líbia.
Rémlik valami?Nem furcsa,hogy a szétpusztításuk előtt kevésbé vándoroltak ki?Bár Irak nem a legjobb példa,de Líbia?
Szóval gondold végig Szíria helyzetét,hogy Asszad nélkül vagy vele lenne jobb!
Egyébként én sem nagyon engedném be a migránsokat,azért,mert illegálisan kedvükre átsétálnak,mert ők megjátszák a háborús ártatlanokat,és ez miatt megengedhetik maguknak azt,hogy mások hátán éljenek.Tiszteljék egy kicsikét az itten lakókat is!
"viszont muszlimozni már érdekes módon nem lehet."
Ki mondta, hogy nem lehet? Ezek nagyon súlyos tévképzelgések. Én a te érvrendszeredet bővítettem ki a kereszténydemokratákra.
"akkor miért kell melléjük beengedni több millió ilyet?! "
Ki mondta, hogy be kell? Mik ezek a tévképzelgések?
" ez a muszlim országokra jellemző?! "
Miért, mire lenne jellemző? A bantunégerekre vagy az eszkimókra, akik hallomásból se láttak még zsidó illatot? Nyilvánvalóan nincs antiszemitizmus Afrikában és Kelet-Ázsiában, mivel ott nem sűrűn éltek zsidók, nyilvánvalóan Izrael érdekszférájában és Európában/US-ben nagy az antiszemitizmus, csak a nyugati világ már megfelelő törvénykezéssel és kultúrával kevésbé borzasztóan tudja kezelni a szélsőségeseket.
"Továbbá magyarázd már meg hogyha az iszlám kapcsán elfogadjuk a "bezzeg a múltban a keresztények.." "
Nem fogadjuk el egyiket sem, ezek a te tévképzelgéseid, hogy bárki ilyet állított.
"Ha meg az idióta keresztény demokratákat akarod egy szinten emliteni"
Nem említem egy szinten, csak mivel túl gyenge keretekbe skatulyáztad be a muszlim fanatikusokat, így a definíciódat lazán kibővítettem a kereszténydemokratáinkra. De szerintem olvasd el még 10-szer az első hozzászólásomat, aztán majd lehet rájössz.
"Magyarországon nincs Biblia alapú törvénykezés"
A teokráciát se vitatta el senki egyébként, ha erre akarsz kilyukadni, nem kell visítani a tévképzelgéseid miatt, de ez önmagában az illiberalizmushoz képest teljesen semleges érvelés, mert ugyanúgy semmi köze nincs a jogállamisághoz.
Kurucinfot onnan, kedves Erika, hogy pont ugyanazt csinálod. El se olvasod a választ, de már visítva hörögsz. A kitiltásodon nem lepődtem meg, sajnos ti nagyon nem vagytok jók a kommunikációban, egymás között sem, mert amint látjuk, olvasni nem tanultál meg. Csak annyi a lényeg, hogy ha nem szerepel a mondandójában a fújmuszlim, akkor az biztos terroristasimogató.
Ja, majd visszakeresem a 20 millió hozzászólásod közül azt a néhányat, amiben konkrétan azt fejtegeted (nem).
Mar mondtam egy parszor, hogy Erika nekem tul radikalis. De amit te csinalsz 72%-os, az egyszerre rohejes is, meg megvetendo is.
1.Nem vallalod amit irsz, hanem elsumakolod es elmaszatolod.
2. Az intelligenciadat kihasznalva es ugyanakkor megcsufolva is, csurod es csavarod a dolgokat - simulekonyan hazudsz.
3. Erika is legalabb olyan inteligens, mint te.
Nem is tudom.
Mondjuk mert özönlenek európába, meg volt már párizs, nizza, berlin, köln, és a többi? Természetesen nem bírják a "hitetleneket" sem.
Nem is értem miért nem kedvelik akkor! ;P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!