Mi az az MK-ULTRA? Most olvastam meg láttam videókat ilyen
amerikai tudatmódosító műholdakról, most mi van.
Figyelt kérdés
Németh Sándor a hit gyülekezetéből meg mit tudom én Putyin meg Bush.Ezek módosítottak vagy még mindig módosítanak minket.Most akkor mi ez az egész, valaki érthetően magyarázza már el....
Kérdező, akkor vagy naiv, ha ezt a sok marhaságot elhiszed...
2010. máj. 20. 12:31
12/18 anonim válasza:
ma 08:13
A hírháttéren csupa beteges, paranoid fikció van, ez első ránézésre nyilvánvaló. De ha nem hiszed, mutasd meg az oldalt egy pszichiáternek.
2010. máj. 20. 18:37
13/18 anonim válasza:
hirhatter.com ajánlom figyelmetekbe az oldat,a bibliából sok mindent megmagyaráz,isten létét bizonyítja
2010. jún. 8. 16:23
14/18 anonim válasza:
2010-05-19 22:18-as nál van az igazság.Annyival egészíteném ki, hogy ehhez hasonló technikákat(kínzásokat) alkalmaztak a szovjetek is a vallomások kicsikarására, sőt vietnamban is használták az amcsi foglyokkal szemben, bár ők humánusabbak voltak mint a CIA.Az ő eredményeik hatására kezdtek el az amcsik kisérletezni.
Íme 309 oldalnyi nyilvánosságra hozott adat az MK-ULTRA programról (angol tudással rendelkezők előnyben): [link]
A programmal kapcsolatos dokumentumok nagy részét a CIA sikeresen megsemmisítette, innentől kezdve pedig tárgytalan arról beszélni hogy a projekt sikeres volt e (nincs elég információ a birtokunkban hogy ezt el tudjuk dönteni).
-Annyi viszont bizonyos hogy a program "agymosás" része teljes siker volt. Az alanyok emlékeit LSD és elektrosokk alkalmazásával ki tudták törölni és ez nagy mértékben megkönnyítette az egyén/egyének átformálását.
-A program része volt néhány állat kísérlet is. Pl: Bika agyába elektródákat ültettek, ezzel gyakorlatilag "távirányítani" lehetett az állatot.
-Az igazság szérumok fejlesztése és alkalmazása sem volt kudarcnak mondható, ergo az MK-ULTRA programot teljes csőd ként feltüntetni erős túlzás.
2012. szept. 30. 21:20
17/18 anonim válasza:
Ez mind mind az illuminátus része és az egész világot ezek a dolgok mozgatják már kis korunktól manipulál úgy, hogy észre se veszed.
2013. aug. 26. 14:46
18/18 anonim válasza:
Az MKultra egy CIA által végzett tevékenység, melynek célja a tudatmódosítás és totális agykontroll. Hivatalosan is létezik, de a közvélemény elől eltitkolják és nem feszegetik a témát. Az MKultra módszereit felhasználva létrehozhatnak úgynevezett "slave"-eket, akik parancsokat tudnak teljesíteni. Ez nem scifi ez a valóság. Drábik János könyveiben bővebben olvashatsz erről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!