Miért nem tud semmit sem tenni a mocsok Fico ellen se az EU, se a magyar állam?
Figyelt kérdés
Miért ilyen mulya a magyar, hogy minden szart elnéz ennek a fasisztának?2010. máj. 18. 14:13
11/15 anonim válasza:
Engem is idegesít MAGYAR földön,MAGYAR emberekkel sz@rakodik!!!
12/15 anonim válasza:
Az unió sosem tesz semmit.....Talán most beég "szlovákia" nyugaton ,ha bebizonyosodik,hogy alaptalan a hisztije a kettős állampolgársággal kapcsolatban...Érdekes, a románok sem komálják a magyarokat,mégsem szóltak semmit a kettős állapolgárságra.....
13/15 anonim válasza:
Figyeljetek már! Én ugy tudom, h nem 10 hanem 40% magyar van Szlovákiában. Gyülölöm ezt a rossz hangulat keltést. Ez a Ficó káros mindenkire nézve. Menjen a k*rva anyjába háborúzni.
14/15 anonim válasza:
"Miért nem tud semmit sem tenni a mocsok Fico ellen se az EU, se a magyar állam?"
Ficóval a szlovák választók tudnak "valamit tenni", ugyanis demokratikusan megválasztott miniszterelnök. Különben népszerű, úgyhogy újra fogják választani.
"Miért ilyen mulya a magyar"
Látom, a magyarellenes rasszizmus még mindig divat errefelé.
15/15 anonim válasza:
Legelsőnél a pont!! Az EU sz@rik mindenbe,ami nem közvetlenül érinti, és ma sajnos az EU nem a miénk, nem a csatlakozott tagállamoké, hanem az egykori alapítóké...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!