Mit szóltok, hogy Trump felrúgta a klímaegyezményt?
Én szóltam...
Elfogyott az együttérzésem. Pontosan elmondtam, hogy mi fog történni, de mindenki leugatott, hogy NODE HLLARY NEM MEGFELELŐEN TÁROLT PÁR E-MAIL!!!!!!!! Ez kellett nekik, dögöljenek is bele.
Így van, 54%-os. Pontosan ezért használunk még lovaskocsikat. Mert mi lesz azokkal, akik a lovakat gondozták? Hát szárnyalni fog a munkanélküliség!
Több ezerszer láthattuk már, hogy mi történik, amikor új technológia váltja fel a régit. És nem gazdasági visszaesés, nem hatalmas munkanélküliség. A történelmünk ismeretében semmi kifogása nem lehet annak, aki ezt a nevetséges marhaságot terjeszti. Vagy szeretsz buta lenni, vagy hazudsz.
A klímaegyezmény sérti az USA gazdasági érdekeit.
Logikus,hogy egy igazi vezetőnek az országa számít elsősorban.
Trump tudja mi kell a népnek, olcsóbb benzin, olcsóbb áram, alacsonyabb adók.
Másként nem fenntartható az amerikai életforma, amihez bizony hozzátartozik,hogy mindenhova autóval mész, de nem Suzuki Altoval,hanem egy kétszer akkora és kényelmes autóval.Hozzátartozik, hogy klimatizált minden épület...stb
Az igazi probléma az, hogy a környezetvédő zöldségek állandóan balliberális politikai üzeneteket csatolnak az egyébként nemes célt szolgáló kezdeményezéseikhez. Emiatt sokak szemében a környezetvédelem egy lapra került a migránssimogatással és a feminizmussal. Trump is így van ezzel sajnos.
A másik dolog, hogy amikor látom az idióta atomellenes agymosást(itthon még fűszerezik oroszellenes politikai üzenetekkel is), nekem is megrendül a bizalmam a zöldek motivációjával kapcsolatban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!