Csehországba is mennek migránsok vagy miért növekszik olyan gyorsan Prága lakossága?
"mintha Berlinbe a vagy más nyugati nagyvárosba"
Azért Prágát Berlinhez, ahhoz a szarfészekhez hasonlítani nem sok észre váll. Prága Európa ékszerdoboza.
Sokat csavargok arra hosszú hétvége stb. Mindegy.
Nagyon durván, néptelenednek el arrafelé a kisebb falvak sokkal nagyobb, és gyorsabb ütembe mint nálunk.
Szlovákiai magyar vagyok
Prágában nincs sok migráns mint ahogy Pozsonyban vagy Budapesten sem
Kínaiak illetve oroszok és ukránok akik jönnek+Csehországban is elég gyenge a vidék,főleg a keleti része és onnan sok fiatal jön fel a munkalehetőség miatt
Amúgy a 21-es nem tudom melyik bolygón él...Prágában kb amennyivel többet kerestem mint Budapesten annyival volt drágább minden+cseh vidék nagy része is le van pusztulva
Ezzel szemben Németországban 3x annyit lehet keresni vagy többet,sok dolog olcsóbb,az albérlet árak hasonlóak és a vidék is fejlett
Cseh fiatalok közül rengetegen mennek ki Németországba meg Ausztriába,valószínűleg azért mert annyira rossz :D
21:
Te miről beszélsz? Berlin egy elképezstően élvezetes, élhető város, kulturális és minden egyéb szempontból. Attól hogy multikulti, az nem befolyásolja a város minőségét. Téged lehet hogy zavar ez de engem pl. nem. Berlin fantasztikus hely. És persze Prága is.
21 szerintem ezt te se gondoltad komolyan :D
Németország a világ egyik ha nem a legszuperebb országa :D
26-os azért az túlzás
Prágában éltem munka miatt egy ideig,semmi extra nem volt
Amúgy migránsok mindig is voltak és lesznek is
Magyarországon is vannak bőven lásd gyros-os szírek/arabok,kínaiak,románok,ukránok
Igazából azt nem értem,hogy ez miért csak most lett felkapva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!