Ja migránsok, még véletlen sem szimpla urbanizációról van szó. Magyarországon is nőtt néhány település pl. Kecskemét vagy Érd népessége, még véletlen sem azért mert oda ment a Merci egy rakás állással, vagy oda költöznek ki a tehetősebb pestiek, biztos tele van migránssal a két város.
2017. máj. 26. 09:25
2/29 anonim válasza:
Persze biztos migránsok :) Ilyen hatása van a kormánypropagandának a hülyékre.
2017. máj. 26. 09:37
3/29 anonim válasza:
Komolyan mondom,ez a propaganda már 1953-as szint,csak most színesek a cikkek és nem fekete-fehér. Látom sok embernek erre van szüksége
2017. máj. 26. 10:20
4/29 A kérdező kommentje:
Képzeljétek, hogy nem vagyok kormánypárti... de túlzottan nem is érdekel a politika.
2017. máj. 26. 10:52
5/29 anonim válasza:
Valószínűbb, hogy vidéki fiatalság náluk is a fővárost "veszi célba".
2017. máj. 27. 23:19
6/29 anonim válasza:
Prága egy szuper jó város!
Szabad, tiszta, bohém, gyönyörű és nem annyira lehúzós mint Pest
2017. nov. 3. 20:49
7/29 anonim válasza:
Csehországból is van ám elvándorlás: számos orvos megy Ausztriába, Németországba, Angliába dolgozni és viszonylag kevesebben de azért fiatalok is mennek onnan külföldre dolgozni.
A "migránsok" alatt nyilván a szlovákokat és a felvidéki magyarokat érted, akik a kölcsönös érthetőség miatt szlovák tudással nyilván nem boldogulnak Csehországban.
2017. nov. 3. 21:02
8/29 anonim válasza:
" Valószínűbb, hogy vidéki fiatalság náluk is a fővárost "veszi célba"."
Ez Csehországban azért nem így van, náluk azért szépen kivan fejlesztve ez a rendszer a 3 nagyvároson kívül a kissebb városokban is a fizetések közt nincs akkora külömbség mint pl.: magyarországon vagy szlovákiában ahol csak fővárosban lehet jól keresni
2017. dec. 4. 09:28
9/29 anonim válasza:
13 ezerrel. Az szted egy Prága szintjén mi...?
2018. ápr. 14. 15:40
10/29 anonim válasza:
Most jövök épp Prágából. Megértem ha növekszik a város lakossága. Itthonról az egykori "cseszkó" fővárosába most olyan volt elmennem, mintha Berlinbe a vagy más nyugati nagyvárosba mentem volna. Ők haladtak rendesen az elmúlt 30 évben. Én is emigrálnék oda simán.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!