Van bármi jelentősége annak hogy pont Ariana Grande koncertjén terrorizálnak?
Sorozatszereplonek meg elviselheto volt, most kozepesen sz*r popzenet csinal.
Szerintem o volt a valodi celpont.
"Szerintem o volt a valodi celpont."
Aha, azert robbantottak a koncert vegen a KOZONSEGI kijaratnal, nem a muveszkijaratnal. A robbano szerkezetbe sem azert raktak szogeket, meg tuket, meg apro vasgolyokat, hogy minel tobb legyen az aldozat.
Mar megint a szerecsenmosdatas!
Az elkövetőt csak annyi érdekelte Ariana munkásságából, hogy tudta, ez egy nagy volumenű koncertállomás lesz, ahová rengetegen özönlenek majd.
Sajnos elérte a célját. A létező összes médiafelületen ott díszeleg a hír.
Az a legtragikusabb, hogy fiatalok - köztük egy 8 éves kislány is - életüket vesztették. Az őrült pedig pont a koncert végére időzítette ezt a szörnyűséget.
Nem tudom, hogy mennyire hülyeség, de ezt több helyen is olvastam (nem aktív iszlám fikázó oldalakon) :
A merényletet egy radikális iszlamista mozgalom követte el, márpedig az ilyenek rühellik, ha a lányoknak/nőknek bármekkora szabadság van engedve, szóval a hangos, szabad, boldog rajongó tinilányok hordáját pont logikus lenne nekik célba venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!