A britek miért pont a kelet-európaiakon "élik ki magukat"?
Ahol én lakom, sok a német turista, de akadnak angol nyelvűek, sőt még kínaiak is.
De, senkinek egészébe nem jutna őket bántani, mert más nyelven beszélnek.
Szerintem a briteknél ez a "kelet-európai ellenesség" valamiféle elfojtott vágyak kivetítése.
Ugyanis, őket nem rasszizmus szidni, nem sikoltoznak a jogvédők, mint a színeseknél.Vagyis, kevésbé jelentős, mintha egy színessel történne.
Én csak egyszer voltak Londonban, de elég is volt.Nem túl "európaias" város.
A britek gyávák.A muzzikat, színeseket nem merik hangosan utálni, mert félnek, az állam nem az ő oldalukon áll.
ma 20:06 Azaz:D A "britek":D
Bolondok mindenhol voltak, vannak es lesznek is. Haters gonna hate.
Most látom, 444.hu...akkor nincs több kérdésem. Ennél a selejtnél már csak egy hiteltelenebb oldal van.
A britek természetszerűleg senkit nem utálnak (még a franciákat se), a népesség bizonyos hányada meg mindig utálni fogja őket, de ez nem olyan jelentős, hogy bármelyik nívósabb weboldal hírként kezelje.
Amúgy meg, ahogy írták is: haterz gonna gate, potatoez gonna potate.
Mert "elveszik a britek munkáját".
Főleg a képzetlenekét.
"Én csak egyszer voltak Londonban, de elég is volt.Nem túl "európaias" város. "
Én meg többször voltam Deák tér és Bazilika környékén, hát Budapest sem nagyon "európaias" város. Minden felé feketék és ázsiaiak volt.
Mer eveszik a munkát!
Hát asztat el!
"Én meg többször voltam Deák tér és Bazilika környékén, hát Budapest sem nagyon "európaias" város. Minden felé feketék és ázsiaiak volt."
Fújj de bűdös rasszista vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!