Az ember azt várná, hogy a Macronos kérdések elöntik ezt a rovatot is. Miért nem így van?
Trump győzelménél
Így volt, jöttek a Trumpos kérdések.
Mennyire hatotta meg Macron megjelenése a jobboldaliakat?
Úgyértem aki a magyar jobboldalt támogatja, aki szimpatizál Trumppal, Putyinnal. Azok hogy viszonyulnak a helyzethez most?
"vnak minket a bosszú népének..."
Az nem az lesz :D
Legalábbis az én nevemben ne beszélj :)
#10: Nem reagálnék az egészre, de azért ez érdekes: "..kiirtva a magyarság legjavát" Konkrétan megtehették volna hogy kiirtsanak bennünket, de nem tették. Szabad vallásgyakorlást hagytak nekünk, így lehetett kb. 3 millió magyar aki túlélte azt az időt. Többségük keresztényként! Ne feledd nem haltunk ki.
Amúgy minden népnek, nemzetnek van tragédiája. De az az ovis stílus amit képviselsz hogy csak azt hiszed nekünk van és akkor másnak is legyen rossz ez szomorú.
Én Macronra szavaztam volna baloldali franciaként, de így magyarként is örülök neki hogy Ő lett, és nem Le Pen.
Bár én leköpöm az egész jobb/szélsőjobb oldalt.
24F
"Az ember azt várná, hogy a Macronos kérdések elöntik ezt a rovatot is."
Ez érdekes. Ilyen logika mentén akkor én nem is vagyok ember.
64% tudod hogy értettek ne aprózzuk el.
SolarGyula
Kiirtva a magyarság legjavát? Azt senki nem tette sztem, viszont egy részét Szálasinak mindenképp sikerült. Trianonra hivatkozva... Lehet büszkének lenni rá.
De a kérdés nem is erről szólt szivem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!