Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az ember azt várná, hogy a...

Az ember azt várná, hogy a Macronos kérdések elöntik ezt a rovatot is. Miért nem így van?

Figyelt kérdés

Trump győzelménél

Így volt, jöttek a Trumpos kérdések.

Mennyire hatotta meg Macron megjelenése a jobboldaliakat?

Úgyértem aki a magyar jobboldalt támogatja, aki szimpatizál Trumppal, Putyinnal. Azok hogy viszonyulnak a helyzethez most?

2017. máj. 9. 13:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
9%

"vnak minket a bosszú népének..."

Az nem az lesz :D

Legalábbis az én nevemben ne beszélj :)

2017. máj. 9. 16:54
 12/17 anonim ***** válasza:
49%

#10: Nem reagálnék az egészre, de azért ez érdekes: "..kiirtva a magyarság legjavát" Konkrétan megtehették volna hogy kiirtsanak bennünket, de nem tették. Szabad vallásgyakorlást hagytak nekünk, így lehetett kb. 3 millió magyar aki túlélte azt az időt. Többségük keresztényként! Ne feledd nem haltunk ki.

Amúgy minden népnek, nemzetnek van tragédiája. De az az ovis stílus amit képviselsz hogy csak azt hiszed nekünk van és akkor másnak is legyen rossz ez szomorú.

2017. máj. 9. 17:47
 13/17 anonim ***** válasza:
53%

Én Macronra szavaztam volna baloldali franciaként, de így magyarként is örülök neki hogy Ő lett, és nem Le Pen.

Bár én leköpöm az egész jobb/szélsőjobb oldalt.

24F

2017. máj. 9. 17:58
 14/17 anonim ***** válasza:

"Az ember azt várná, hogy a Macronos kérdések elöntik ezt a rovatot is."

Ez érdekes. Ilyen logika mentén akkor én nem is vagyok ember.

2017. máj. 9. 18:29
 15/17 A kérdező kommentje:

64% tudod hogy értettek ne aprózzuk el.

SolarGyula

Kiirtva a magyarság legjavát? Azt senki nem tette sztem, viszont egy részét Szálasinak mindenképp sikerült. Trianonra hivatkozva... Lehet büszkének lenni rá.

De a kérdés nem is erről szólt szivem.

2017. máj. 9. 21:17
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Kit irtott ki Szálasi?
2017. máj. 12. 04:41
 17/17 A kérdező kommentje:
16# ismered a történelmet?
2017. máj. 12. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!