Szerintetek meg fog szűnni valaha a Gyakori kérdések?
Figyelt kérdés
Remélem, hogy nem, rossz lenne:/2016. júl. 18. 23:30
2/23 anonim válasza:
Minden bizonnyal egyszer igen. Hogy két év múlva, vagy 20 év múlva, esetleg a Föld bolygó felrobbanásakor... na azt nem tudni.
3/23 anonim válasza:
Szerintem jó lenne. Semmi értelme az egésznek. Mindenki regéli a magáét, előbbre senki nem jut. Értelmes beszélgetést itt még nemigen folytattam. Segíteni nem hagyja senki, másokat név nélkül szidni a leggyakoribb hobbi. Ami hasznos lenne, az google-ben megtalálható. A többi csak időpocsékolás. Igen, néha én is olvasok, írok itt. De jobb tisztában lenni vele, hogy semmi értelme. Nemhogy komolyan venni bármit is.
4/23 anonim válasza:
igen, semmi sem tart örökké...
23F
5/23 anonim válasza:
szerintem hamarosan meg fog az oldal már haldoklik már csak trollok meg szűz kis fiúk tartják életben ha ezek is el mennek már senki nem lesz itt
6/23 anonim válasza:
Ne felejtsd a vicsorgó, bokorban lapuló, idegméreggel ölő feminácikat sem...
7/23 anonim válasza:
Részeg Tengerész, magadról beszélsz. Épp most szidalmaztál privát üzenetben. Neked ez a napi stresszoldás, mi? Ismeretleneket anyázni. Ennyit a trollokról...
8/23 Gotland válasza:
ma 23:34
Bírom az ilyen mazochistákat. :)
9/23 anonim válasza:
Remélem tart még jó ideig. Mióta rátaláltam eme oldalra, nem is kell kabarét hallgatnom. A napi vigyorgás, itt is megvan:)
10/23 anonim válasza:
11-es
Ha Sas kabaréról álltál át erre, akkor megértem, de egy jobb Bödőcs sokkal tutibb anyag, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!