Akkor is ilyen lendülettel menne ez a nagy "Sorosozás "Magyarországon ha Soros például római katolikus lenne?
Persze.
Magyarországon nagy divatja van a gazdagokat szidni. "Dögöljön meg a szomszéd tehene" alapon. Az kb képtelenségszámba megy, hogy valaki befektet, profitál belőle, és rajta kívül ez másnak is jó... Innentől kezdve akár kórházakat vagy temetőket is alapíthatott volna, a rákos és halott ember is csak libsibérenc hazaáruló marad...
Miért, nem az?
"nagy divat van a gazdagokat szidni"
Egészen másról van szó.
Arról amiről József Attila ír- ez mindig mindenhol így volt van lesz, nem irigység,más ez:
"Retteg a szegénytől a gazdag
s a gazdagtól fél a szegény.
Fortélyos félelem igazgat
minket s nem csalóka remény."
Érdemes elolvasni az örök-érvényű verset:
Ha Soros romai katolikus lenne, akkor is izgatnanak VALAKI ellen, mindegy, hogy ki ellen. De mivel Soros tortenetesen zsidonak szuletett, ezert kulonoskeppen alkalmas a rakent szerepre.
A zsidok sose tanuljak meg, hogy a JOTETTEKET is rosszra mazoljak, ha a hatalomnak eppen arra van szuksege?
Szerintem Soros okosabban tette volna, ha egy fillert sem ad se Magyarorszagnak, se masnak. Eldegelne bekesen a milliardjaival.
" Na, 3as, nézd csak meg a 7es válaszát. Mi a problémája?"
Akkor te ezért nyalizol neki?
Lehet pl. nálad meg még én is gazdagabb vagyok! :P
" Na, 3as, nézd csak meg a 7es válaszát. Mi a problémája? Hogy gazdag. Ennyi:D"
És akkor gondolom a "nemzet gázszerelőjének" a "kemény és fáradtságos munkájának a gyümölcse" sem zavar akkor. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!