Hol tudom bejelenteni, ha egy készülő érdekházasságról tudomásom van?
Figyelt kérdés
Magyar állampolgárságú osztrák bejelentett munkahellyel és lakcímmel, érdekházasságot kötne egy szerb lánnyal mert lejárt a vízumja? Hol tudom ezt bejelenteni? Esetleg valakinek tapasztalata, vagy tud olyan dolgot miként és hol tudom ezt az osztrákoknak bejelenteni ? Mi a menete ?2017. ápr. 28. 14:52
11/14 anonim válasza:
És ha közben tényleg megszeretik egymást? És hogyan bizonyítod be, hogy érdekházasság?
12/14 anonim válasza:
Mi közöd van hozzá? Szeretsz feljelentgetni másokat? A fickó az exed és be akarsz neki fűteni? Szánalmas. Amúgy nem tilos. Vajna Tímea nem szúrja a szemed?
13/14 anonim válasza:
Tudom, régi a kérdés, de tanulságként reagálok rá...
Hogy lehetsz EKKORA TAPLÓ PARASZT? Mit érdekel téged mások magánélete? Ennyire fő benned, hogy valakinek rosszat csinálj?
14/14 anonim válasza:
Én nem tenném..Isten útjai olykor a keretelt sorsban nem feltétlenül követik következetesen az erkölcsi normàt azon okból, hogy a paragrafus az egy angyali kötelezettség szegéssel ne pàrosulna. Egy érdekhàzassàg kevésbé torkollik nemes céllal méreg jegyébe, mint kéményseprő egy szomszéd keblére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!