OKJ-s képzésen 5+5 tesiórát előírtak, mit lejetne tenni, hol lehetne bejelenteni?
1 éve járok egy ingyenes OKJ képzésre (logisztika), és jövőre be akarják vezetni a tesiórákat, heti 5, de visszamenőleg az ezévit is meg kell csinállni, azaz mindig dupla óra lenne. Hangsúlyozom OKJ és nem középiskola.
Az igazgató találta ki. Egyáltalán ilyet csak úgy megtehetnek? Azért heti +10 óra sok, és asztmás is vagyok. Gondolkoztam hogy otthagyom, de akkor ez az év kárba veszne :(
Hol kellene az iskolát bejelenteni?
Vagy mit lehetne tenni?
Őszintén? Szerintem hagyd, ha ismerősöd nincs munkád úgysem lesz ilyen végzettséggel. Akit én sismerek végzett logisztikai ügyintézőt, ő most idősek otthonában takarít, mondhatom szép karrier. Közben meg ismerek egy fogorvosi asszisztens csajt, aki meg fuvarszervező mindenféle képzettség nélkül mert volt csókosa a cégnél.
Ha meg ragaszkodsz ennyire a papírhoz, ha az első éved megvan azzal átmehetsz egy másik intézménybe, és ne szívd mellre de pont az ilyen logisztika meg számítógépes OKJ-k azok, amiket simán lehet végezni estin is, ott aztán meg főleg nem lehet testnevelést tartani.
Nem is értelek.. és te akarsz logisztikával foglalkozni?
Kiscsillag az életben felfognak falni, ha ilyen nyámnyila vagy.
Számtalan megoldás van.
A legjobb, hogy elmész az orvoshoz, és kérsz tőle egy felmentést. Bármelyik sportorvos kiadja az igazolást, még akkor is ha nincs semmi bajod! Sok helyen még a háziorvosi igazolás is elég.
Azonban, hogy neked asztmád van, még egy kevéske "hálapénzt" sem kell adnod, azonnal felmentést fogsz kapni.
Probléma megoldva.
Másik verzió, hogy bejársz órára, azonban nem csinálsz sok mindent. Megbeszéled a tanárral, hogy ez van(asztma), ezért csak addig csinálod amíg nem fulladsz, vagy nem érzed rosszul magad. Ha befulladsz, az neked sem, meg neki sem lenne jó, mert az óra alatt ő felelős érted.
Amúgy a jövő évi dolgok, visszamenőleg soha nem érvényesek, és mindig x évre tűznek ki változást. Szóval ha valami újdonság van, az csak a következő évben indulóktól érvényes csak(ha az a tanítás menetét változtatja).
Csak egy halandzsa az egész.
ui: Megint megbuktál logisztika terén, ha képes lennél 1 évet eldobni pár óra tesiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!