Szerintetek mikor kerülnek teljesen napvilágra, és egyenes vitatéma tárgyává Soros György világuralomra törekedő politikai manőverei?
Már látom magam előtt, ahogy nyolc év múlva üvölt az M1-en a híradós pitsa, hogy "RIADÓÓÓ! Soros György újabb támadást intézet Nemzethy Hazánk ellen!!! Feltöltődött a HÁÁÁRP-ágyú és újabb kemtrélfelhőt lőtt Magyarországra Amerika!!! Mindenki meneküljön a kijelölt óvóhelyekre és ne jöjjön elő, amíg Orbán Úr jelt nem ad, hogy már tiszta a levegő!"
És akkor majd a sok elmebeteg fut majd a bunkerekbe, nehogy összekemtrélezze őket a Sátán Soros a hárpokkal és hálásak lesznek Csodálatos Orbán Testvérnek, hogy már megint megmentette az életüket a naponta háromszor támadó kemtrél felhőktől.
Lehet, hogy ez így vicces, de én simán kinézek belőletek valami hasonlót. Gyakorlatilag már most is ezen a szellemi színvonalon vagytok, ahogy rettegtek mindenféle képzeletbeli szörnyűségtől, akik összeesküdtek mind Magyarország ellen és meg akarnak titeket gyilkolni. Lesz itt még 1984.
az a szomorú hogy egyesek képesek viccet csinálni a valós fenyegető veszélyből.
végül is két éve nem árasztottak el minket úgy a migránsok, hogy minden utcasarkon voltak...áá azt is biztos kitaláltam. ők amúgy vártak 300 évet, és most jutott eszükbe ide jönni. mármint a migriknek. biztos nem azért jöttek mert valakik megszervezték az útjukat idáig. de ez is biztos mint haarp meg összeesküvés...lehet igazatok van, és azt a 2000 migránst is csak odaképzeltem a keletihez anno...hogy lehetek ilyen hülye :D
szörnyű és rémisztő olvasni az ilyen hozzászólásokat akik viccelődnek a jelenlegi legkomolyabb fenyegetettséggel.
# 12/12 Időpont ma 22:04
Nem volt az 2000 migráns, és azt a Szeretett Vezetőd vitte oda. Tudod, aki nem engedte felszállni a vonatra az embereket érvényes jeggyel... :-) Meg akit direkt pesten keresztül kellett vinni, hogy fossál. :-D
értem. tehát az érvényes jegy feljogosít arra, hogy útlevél nélkül az összes határt átlépd mert neked jegyed van egy nemzetközi vonatra :D hatalmas figura vagy :D
az gondolom meg se fordul a fejedben, hogy ha európa kapujaként magunkhoz beengedjük a migriket és ellenőrzés nélkül továbblökjük németbe, akkor konkrétan embercsempészést követünk el és hozzájárulunk a terrorizmus erősödéséhez? JAAA VÁRJÁL gondolom szerinted a migrik között 1 terrorista sincsen biztos :D
majd a kormány biztosan hivatalból fogja csempészni a migriket németországba a keletiből mert nekik jegyük van. ha brüsszel számon kér, akkor meg annyit mondunk: há vót jegyük...
sztem te se gondolod ezt komolyan.
# 14/14 Időpont ma 22:10
Szerintem meg te se gondolod komolyan, hogy mindenki illegálisan tartózkodott ott. :-D
És persze, pont véletlen a Keletiben kell őket megállítani. Kár, hogy a pestiek mégsem fostak be tőlük, mint ahogy azt az elQrmánypropaganda akarta.
De szopjad csak őket, hajrá. :-D Neked is ajánlom Niemöllert.
Köszönöm az utolsó válaszodat amiben konkrétan beismerted, hogy nem tudsz már újabb hülyeségeket írni a tényekre :)
Gondolom akkor a verekedésekről sem tudsz amit az arabok egymás között rendeztek le napi legalább hatszor az aluljáróban. Voltál esetleg a keletinél? Tudod hogy nézett ki? Én voltam :) két verekedést láttam a többit mesélték, de ezt biztos nem kéne elhinnem mert tuti kormánypropaganda :D
szegény agymosott emberke te :) észre se veszed és már a libsik zsebében vagy. ébredj!
# 16/16 Időpont ma 22:18
Jelenleg aki baromságokat ír, az te vagy. LOL, verekedtek. WOW. Oda vagy vissza rohanjak? Nem veszed észre, hogy csak kiröhöglek már? Igen, voltam lent a Keletinél. Tudod mit láttam? Hogy azért vannak ott, hogy féljek. Hát nem fogom megadni azt az örömöt az elQrmánynak és a terroristáknak, mint te. Nem fogok félni néhány sátortól. Nem fogok félni néhány gyerektől. Nem fogok félni, azért mert emberek összeverekedtek.
Minden nap történik valami verekedés a világban. Miért hír ez? Kit érdekel? Komolyan ezzel igazolod az elQrmányod uszítását, aminek be is dőltél rendesen?
viccen kívül értem amit írsz, számodra ezek szánni való emberek akik a hazájukból menekülnek, ez így is van. de te sem mehetsz oda ahova akarsz ha itt kitörne a háború, mert rád is vonatkoznak nemzetközi törvények ezt értsd meg.
ha a 100 "menekültből" csak 1 megvadul, és elkezdi vagdosni az emberek torkát (mert náluk ez hétköznapos dolog, de ez TÉNY, mert szociálisan annyira fejletlenek, hogy még leragadtak az erősebb kutya b.a.sz.i.k mentalitásnál) akkor mi van? elkezd a rendőr lövöldözni 2000 ember között? és szerinted ha egy megvadul a többi nem fog ezen felbuzdulni?
kérdés: miért voltak a keletinél? mert onnan megy a vonat németbe. ok. miért nem voltak egy másik állomáson? szerinted logisztikailag megoldható lett volna ennyi embert A-ból B-ből C-be mozgatni és mindhárom helyen kiemelt figyelmet fordítani rájuk? A: keleti B: az út amin végig kell őket követni C: a nem túl lakott vasútállomás.
Szerinted van annyi rendőr (mert katona ugye nem akkor nem állhatott oda mert őket is kötik a törvények) aki ezeket felügyelhette volna?
egyszerűen lefagyott a kormány mert nem találkoztak még ilyen helyzettel és senki nem mert improvizálni mert féltek attól, hogy ha bárki bármi önállót csinál akkor kirakják a szűrét és igen ez már valóban a kormány töketlensége. de KÉTLEM, hogy lett volna annyi mozgósítható rendőr, hogy ezeket körbeállva, kísérve és a másik helyen is körbeállva figyeljenek rájuk 0-24-ben. kivitelezhetetlen.
Andizsuzsi:
azokkal az emberekkel akik elfogadhatónak tartják a nézeteit és állásfoglalását: nyíltan, pár tucat ember irányítja a földet, minden az ő akaratuk szerint történik holott az egész dolog a demokrácia nevében fut.
Akik szerint a föld összes népének vegyítését most kell elkezdeni szisztematikusan, és most kell 100 évet feláldozni azért, hogy eltűnjenek a rasszok és mindenki kevert legyen teljesen.
akik elhiszik azt, hogy az alapítványai a békét és az emberi jogokat hivatottak védeni és támogatni és nem egyéb célokat szolgálnak mint pl kormánybuktatás tollal és papírral (bár ez már rezeg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!