Szerintetek mikor kerülnek teljesen napvilágra, és egyenes vitatéma tárgyává Soros György világuralomra törekedő politikai manőverei?
egy olyan gazdag ember erkölcstelen cselekedetiről szóló kérdést nem tartasz értelmesnek, akinek a zsebében van a fél világ?
Lehet persze egyetért valaki vele, de én nem tartom túl demokratikusnak azt, ha egy pénzember próbál érvényt szerezni erővel (pénzzel) országok politikai állásfoglalását illetően.
Érdekes lesz, amikor az üldözési mániás, kényszerképzetekben szenvedő, elmeháborodott fajtád teljesen körbekeríti az országot három szögesdrótkerítéssel és mindenkire lövöldözni fogtok, aki a kerítés közelébe megy.
Az lesz majd a csodás világ, amikor a kerítésen belül elkezditek a minden bokor mögött bujkáló népellenségek lemészárlását, mint a Nagy Sztálin Elvtárs idejében csinálták a Szovjetunióban.
Ökörállatok vagytok és sajnos nem lehet segíteni rajtatok. Még 2010-ben nem hittem volna, hogy ezt az agymosást meg lehet csinálni Magyarországon az emberekkel, de úgy tűnik, hogy erősen túlbecsültem a magyar társadalom értelmi képességeit.
Itt most nem a migránsokról van szó. Az rendben van, hogy húztak egy kerítést és ne jöjjenek be. Jó. Ezzel nincs gond.
A bajom azzal van, hogy a migránsok NEM akarnak Magyarországon élni, de ti azt tekintitek az ország legnagyobb bajának, hogy mind ide akar jönni, miközben olyan súlyos, VALÓS problémák vannak itthon, amikről rohadtul nem akartok tudomást venni és maholnap bedől miattuk az ország.
Ez a bajom. A rohadt szélmalomharc, amit a képzeletbeli ellenségetek ellen vívtok a fantáziavilágotokban, miközben a valóság megöl titeket. Olyanok vagytok, mint az a bolond japán gyerek, aki úgy belemerült a WoW-ba, hogy közben elfelejtett inni és szomjan döglött. Ezek vagytok ti.
# 8/9 Időpont ma 21:20
Ugye azt tudod, hogy migránsok és menekültek még az átkosban is jöttek? :-) Meg az előtte lévő párezer évben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!