Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Jan slota és robert fico őrült?

Jan slota és robert fico őrült?

Figyelt kérdés
A kijelentéseik mélyen magyarellenesek, nevetséges, hogy a háborús uszításaik, a történelmi személyiségeink ócsárlása miatt még nem vágta őket szájon senki! Mitől ennyire népszerű a magyarutálat? A szlovákoknak egyáltalán mi okuk van utálni a magyar állampolgárokat? Semmi rációt nem látok benne! (Nekem speciel semmi bajom a szlovákokkal!)
2010. máj. 13. 18:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
33%

"A kérdező kommentje:

Én inkább attól tartok, hogy ha ez így megy tovább akár hadat is üzenhetnek Magyarország ellen..."

Ja, a NATO tagállamok már csak olyanok, hogy gyakran háborúznak egymással. Te most vagy mszp bérenc rettegéskeltő lehetsz, vagy tényleg ennyire hülye. Esetleg még túl kisgyerek vagy ahhoz, hogy gondolkozz.

2010. máj. 13. 22:56
 12/18 A kérdező kommentje:

A válasz írója 35%-ban hasznos válaszokat ad.:

Nem vagyok sem akciómagyar, sem 14 éves. A személyeskedés általában nem jó érv, csak magadat minősíted (le) vele. A többieknek köszönöm a választ.

2010. máj. 13. 22:58
 13/18 A kérdező kommentje:

A válasz írója 48%-ban hasznos válaszokat ad.:

Akinek más a véleménye az csak MSZP béren lehetsz? Szar egy életed lehet, ha mindenkiben csak az ellenségedet látod.

2010. máj. 13. 23:01
 14/18 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyon érdekes, hogy néhányan azon a ez egy komolytalan hozzászóláson akadtak fenn. Valóban provokációnak szántam, nem gondoltam, hogy vannak még olyanok akik magas labdát láttak benne.
2010. máj. 13. 23:03
 15/18 titak ***** válasza:
92%

"Mitől ennyire népszerű a magyarutálat?"

A magyar utálat nem népszerű, hanem mesterségesen népszerűsített.

"A szlovákoknak egyáltalán mi okuk van utálni a magyar állampolgárokat?"

Nem utálják a magyar állampolgárokat, az egész magyarsággal van gondjuk.

Szlovákia 1993-tól független állam míg Magyar Ország már több mint 1000 éves. Se múltjuk, se történelmük.

És, hogy miért nincs - mert hazájukat elfoglalták és 1000 évig elnyomták őket a magyarok. Ezt már az iskolába beléjük nevelik, és, ha még nem is utálják a magyarokat, de már ott fészkel bennük a kisördög: az ellenszenv. Ehhez elég egy nacionalista-soviniszta-fanatista aki "dicső szavakkal élteti" saját nemzetét, és az ellenszenvből gyűlölet lesz.

2010. máj. 14. 09:33
 16/18 anonim ***** válasza:
75%
Igen.
2010. máj. 14. 10:42
 17/18 anonim ***** válasza:
De mégis körülöttük forog a világ...
2010. máj. 29. 12:00
 18/18 anonim ***** válasza:
Most meg Fico azt se tudja, hogy nyalja Viktor seggét!
2021. márc. 21. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!