A CEU ügyben elsöprő többség áll a kormány mellett. Nem sikerült gyengíteni a FIDESZ-t a tüntetésekkel?
Magam sem gondoltam volna, hogy ennyire tisztán látja a társadalom zöme a helyzetet és elsöprő többsége a kormány mellett van. Korábban sokan úgy vélték ebbe a CEU-s botrányba belebukhat a FIDESZ, de erősebb lett. Mit gondolsz ?
Csak 1000 embert kérdeztek meg, ez azért elég messze van a teljes lakosságtól.
Bár a válaszolók többsége gondolom Fidesz hívő lehet.
dehogy fog belebukni a FIDESZ
Orbán zseniálisan érez rá arra, hogy a magyar társadalom többsége utálja Amerikát (pl. a '44-es bombázások,az "Aranyvonat" elrablása a Szent Koronával együtt
az ötvenes évekbeli uszítás,
majd '56-os cserben hagyás
és a '89-es "rendszerváltás" miatt, ahol Amerika elrabolta a nemzeti vagyont az aranytartalékunkkal együtt)
más országok megtámadása (Észak-Korea, Vietnám, Irak, Afganisztán, dél-amerikai, ukrajnai "színes,bársonyos,gyümölcsös,narancsos" "forradalmak"
valamint elég nagyfokú szimpátia van az oroszokkal a magyar lakosság körében, mert akkor jobb volt az életszínvonal és nagyobb volt a rend az országban
továbbá Oroszország: normális ország
USA: beteg, züllött ország
12.11
Nagyobb volt az életszínvonal. Ez még trollként is túlzás.
"Itthon meg egyenesen utálja őket a társadalom többsége."
A választáson elért eredményeik nem ezt mutatják. Persze lehet jönni itt a választási rendszerrel, de ha valóban annyian utálnák a Fideszt, mint amennyire mondod, akkor a sok hőbörgő felemelné a valagát, és elmenne szavazni. Ha ugyanis a nagyon nagy többség elmegy szavazni, és a nem a Fideszre teszi a voksát, akkor választási rendszer ide vagy oda, legyőzhetőek lennének. De amíg csak fotelből okoskodtok, meg részeges fiatalokkal tüntettgettek, addig marad a Fidesz, mint legkisebb rossz. Nagyon sok embert ismerek, akik nem kérnek a Fideszből, de a bukott baloldalból sem, illetve a mostani SZDSZ 2.0-s fiatal romkocsmásokból sem. Meg a Jobbikból sem.
A Fidesz 7 éves kártékony tevékenysége és rossz kormányzása annyira gáz,hogy lassan már mindenkinek vállalhatatlan lesz az a párt.Oké,van még maximum kb másfél millió főleg öreg és középkorú szavazójuk,de ennyi,kifújt.Viszont a világon mindenhol utálják őket...(Fiatalok jelentős része szintén.)
A CEU ellehetetlenítése pedig még 2 lapáttal rátett arra,hogy még többen megharagudjanak a kormányra.
Ja, végülis csak a világ több pontjáról több tucat egyetem és kutatócsoport jelezte, hogy a CEU mellett áll.
Lehet, hogy sokan állnak a CEU ellen, de aki ért is hozzá, az mellette áll. Vagy esetleg egy egyetem sorsáról jó, ha szakmunkások szava dönt?
(Nem, nem a fideszeseket szakmunkásoztam le, csupán arra utaltam, hogy miután a felsőoktatási szervek képviselői a CEU mellett állnak, így logikusan az ellenzői az alacsonyabban képzettekből jöhet ki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!