Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az miért izmozik állandóan...

Az miért izmozik állandóan migránsügyben? Miért kötelesség a befogadás?

Figyelt kérdés

[link]

A sógoréknak sem igazán jön be a migránsbetelepítés.

Azt nem értem, miért kötelesség e befogadás.

Egy szabad nemzet, eldöntheti,kiket fogad be és kiket nem.Egy szolga nemzetnek megmondják kiket kell befogadnia

Harsogják,hogy a befogadás "erkölcsi,jogi" kötelesség.

Erkölcsi?

Az igazán erkölcsös a deiszlamizáció,kitelepítés lenne.Az tenne jót hosszútávon egy európai nemzetnek.

Jogi?

A törvények megváltoztathatóak, vagy elég egy rendelet és egy tollvonás,máris megszűnik a befogadás.

Ha az EU nem fejezi be ezt a kultúrmarxista,68-as stílusú politikát,könnyen lehet,hogy szétesik.

2017. ápr. 4. 10:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

#9 "Szerintem az EU ott hibázott hogy bevette a szüklátókörü visszamaradott kelet-európai országokat."

Lófüttyöt.

A helyzet az, hogy az egykori gyarmattartó országoknak történelmi felelősségük van az elmaradott országokkal szemben, politikai felelősségük pedig a folyó háborúk miatt.

Most ezt a felelősséget akarják szétkenni a legundorítóbb módon.

A helyzet az, hogy Kelet Európának NINCS hagyománya nagyobb idegen tömegek befogadásához. Nézd meg, Nyugaton se működik, a bevándorlók a felelősek az erőszakos bűnözés túlnyomó részéért.

Ezt nyilván nem akarjuk átvenni.

A kormány viszont többször kifejezte, hogy HELYBEN szívesen segít a szegényebb országok oktatásának, infrastruktúrájának fejlesztésében.

A háborúsdit meg a nagyhatalmaknak kellene abbafejezni.

A "befogadás" nem működik, mert hamis reményeket táplál milliókban, mert azt hiszik hogy Európa a Kánaán...

De jó esetben csak a társadaom szemétdombjára kerülhetnek, gettókba, párhuzamos társadalmakba, roszabb körülmények között vegetálhatnak, mintha otthon maradnak.

A gyarmatosítóknak nem a mi nyakunkba kellene sózni saját elbaltázott politikájuk nemkívánt eredményeit, hanem rendet tenni ott, ahol káoszt okoztak, vagy talán hagyni, hogy kisakkozzák maguknak, és nem fegyverrel ellátni a legbrutálisabb csoportokat.

2017. ápr. 4. 15:21
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

"A helyzet az, hogy Kelet Európának NINCS hagyománya nagyobb idegen tömegek befogadásához. Nézd meg, Nyugaton se működik, "

Baromság. Nyugaton működik, a hazai média állítja be úgy hogy csak a migránsok bűnöznek. Ha megnézed a nyitott, befogadó országokban a legjobb az élet. Kelet-Európában is voltak nagyobb népességmozgások szóval igy nem igaz az állításod.

"A gyarmatosítóknak nem a mi nyakunkba kellene sózni saját elbaltázott politikájuk nemkívánt eredményeit, hanem rendet tenni ott, ahol káoszt okoztak, vagy talán hagyni, hogy kisakkozzák maguknak, és nem fegyverrel ellátni a legbrutálisabb csoportokat."

Ezzel egyetértek de ez nem fog bekövetkezni. Még Törökországnak sem fizették ki azt a pénzt amit azért ígértek hogy tartsák vissza a menekülteket.

2017. ápr. 4. 15:35
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Ausztria egy 8 és fél milliós ország, ehhez képest a menekültáradatkor 90 ezer migránst fogadtak be.

Szerintem ez azért nem kis szám, és ezek nem csak átmentek az országon, hanem Ausztriában is maradtak.

Érthető, hogy nem akarnak többet befogadni.

2017. ápr. 4. 17:07
 14/20 anonim ***** válasza:

#12 "Ha megnézed a nyitott, befogadó országokban a legjobb az élet."

Meg van nézve... Alaposan.

Először is nem attól jobb az élet, mert befogadók, hanem mert többszáz évig rabolták azokat az országokat, ahonnan a migránsok jönnek... a no-go zónákba meg a gettókba.

De ez a legjobb élet nem a no-go zónák körül van...

Aki megengedheti magának, messzire költözik ezektől.

És az igazat megvallva, az élet azért rosszabbodik számottevően, mert a beilleszkedni képtelen bevándorlók irgalmatlan terhet jelentenek a szociális rendszerre.

2017. ápr. 4. 22:24
 15/20 anonim ***** válasza:

"Pozitív visszacsatol nevű felhasználó"

"Először is nem attól jobb az élet, mert befogadók, hanem mert többszáz évig rabolták azokat az országokat, ahonnan a migránsok jönnek... a no-go zónákba meg a gettókba."

Neked aztán rendesen kimosták az agyad a kormánypropagandával. Nincsenek nyugaton no-go zónák, ez a kormány hülyesége. A magyar külügyminisztert jól ki is nevették mikor ezzel jött Angliában. Biztos elfelejtette hogy nem Magyarországon van :)

Az egy dolog hogy raboltak de mások is és ott mégsem jo az élet.

"És az igazat megvallva, az élet azért rosszabbodik számottevően, mert a beilleszkedni képtelen bevándorlók irgalmatlan terhet jelentenek a szociális rendszerre."

Nyugat-Európában a második világháború óta nagy számban élnek bevándorlók és nem hogy rosszabbodott volna az élet hanem sokkal jobb lett. Ha most rosszabb az a gazdasági válság miatt van. Azt javaslom nézz hallgass kevesebb állami propagandát.

2017. ápr. 5. 08:38
 16/20 anonim válasza:
63%

Ismerőseim élnek Londonban, akiket eddig liberális gondolkodású embernek hittem, de azt mondták nekem legutóbb, hogy a muzulmánok teljesen nyíltan visszaélnek a befogadó ország jóindulatával, és olyanok, mint nálunk a cigányok, hogy neki mindent lehet, az európainak meg semmit. Ráadásul egyre többen lesznek. Mindegyikük tapasztalta már, hogy egy szituációban a muzulmánok érdeke eleve előrébb volt, mint az övék, az őslakosoké, akárkinek is volt igaza. Az ismerőseim a saját bőrükön tapasztalva ellenzik a bevándorlást, mert egyáltalán nincs úgy, hogy a befogadó országnak jobb lenne tőlük a demográfiai mutatókon kívül.

A muzulmán bevándorlók izolálódnak (nevezzük nevükön őket, mert nem csak sima bevándorlókról van szó, hanem muszlimokról, és ez borzasztóan árnyalja a helyzetet), és egy idő után már munkatársi érintkezés sem lehet köztük, meg a nem muzulmán emberek közt (vallási okokból), tehát az, hogy ők munkaerőt jelentenek, ilyen szempontból egyáltalán nem igaz, vagy nem lesz igaz hosszútávon. Az iszlámban, mint vallásban eleve benne van a szeparálódásra való hajlam.

Négy fázisa van egy területen a muzulmánok letelepedésének.

1. Beszivárgás, megtelepedés, kolóniák kialakítása.

2. Ha már elég nagy számban élnek a területen saját jogok, és törvények kiharcolása, még akkor is, ha azok nem felelnek meg az adott terület törvényeinek, vagy ellentmondanak azoknak. Vallási igények egyre erőteljesebb hangoztatása.

3. Átvenni az uralmat az adott terület felett, nyílt erőszak, az őslakos kormány teljes semmibevétele, megpróbálni rávenni az őslakosokat, hogy iszlamizálódjanak.

4. Amikor az adott területen az iszlám lesz az egyetlen elfogadott politikai és vallási hatalom.

Itt nem arról van szó, hogy befogadunk-e embereket egyáltalán, hanem hogy kiket? Tanulmányoztam a Koránt, beszéltem muzulmán emberekkel, és őszintén leírom, hogy nem ide valók, mert tönkre fogják tenni Európát, még akkor is, ha eleinte nem ez a szándékuk. Még a legkevésbé muzulmán ember is, zsigeri ellenszenvet érez a keresztények ellen, sőt, mondok még durvábbat, az ateisták ellen még nagyobbat. Egy muzulmán ember mondta nekem, hogy az ateisták rosszabbak a keresztényeknél, mert az, hogy nem hiszel semmilyen istenben, sokkal nagyobb bűn a szemükbe, mint ha másik istent imádsz, így az ateistákat még durvább elbánásban kell részesíteni, mint a vallásos embereket. Egy átlagos muzulmán ember mélységesen megveti az egész európai kultúrkört, és egyre inkább, mert a kereszténység szerepe egyre kisebb, ami számukra botrányos.

Röviden szólva: természetesen segíteni kell a rászorulóknak, ez alapvető erkölcsi emberei parancs, de abban az esetben az adott közösség önvédelme fontosabb, amikor demográfiailag fenyegető ellenséges érzületű tömegeket akar magába fogadni.

Leszarom a jelenlegi kormányt teljes egészében, de erről akkor is ez a véleményem, mert olvastam róla KÖNYVEKBEN (és nem az interneten), vagy ismerőseim tapasztalták, vagy pedig én.

A második világháború után európai emberek vándoroltak másik európai országokba, érthető, hogy így kifejezetten jót tettek az adott befogadó államnak, megtanulták a nyelvet, dolgozgattak, és egyéb változás senki életében nem történt. De jelenleg nem ez a helyzet, hanem a szociális hálózatot nagy mértékben kihasználó, az őslakosokkal minimálisan elegyedő tömegekről van szó. Valószínűleg még azt a pontot nem értük el, hogy érezhető legyen ennek a negatív hatása a nyugati gazdaságokon, de nem kizárt, hogy lesz.

Az integráció nem fog sikerülni, és ennek az oka pedig: kulturális összeférhetetlenség. Erős példa, de kannibál törzseket beengednénk ide, ha rá lennének szorulva?

2017. ápr. 6. 00:40
 17/20 anonim ***** válasza:

00:40

Sajnos jómagam liberálisként is egyet kell értsek. itt speciális a helyzet, mivel a menekülők egy számunkra nem elfogadható kultúrát is hoznak. Viszont az meg teljesen evidens kell legyen egy embernek , hogy a szörnyűségek elől menekülőknek segíteni kell ez nem kérdéses. Megtalálni a módot annak, hogy mindenkinek jó legyen mondhatni lehetetlenség.

Én azt gondolom a szír elnök megmondta a frankót, érdemes a vele készített interjút megtekinteni amiben arról nyilatkozik, hogy mennyire nem azon igyekezett az USA hogy a haderejével ott a helyszínen közös erővel megoldják a háborút, hanem még ellenkezőleg, mintha igyekezett volna kitérni a megoldás elől. Pedig véleményem szerint is ott kellett volna segíteni a lakosokat, csak valamiért nem akarták. Pedig hatalom, pénz, hadsereg, összefogás, elvileg mind adott volt.

2017. ápr. 10. 12:35
 18/20 anonim válasza:

16-os válaszoló vagyok.

0%-osan hasznos válasszal.

Ez oszt igen!!

Örülök, hogy a migrációt pártoló emberek teljes érzelmi felfűtöttségükben azt sem tudják, hogy mit csináljanak, és inkább lenullázzák azokat a válaszokat, amik nekik nem tetsző tényeket sorakoztatnak fel.

Csak így tovább barátaim, de szólok, hogy ezt nem lehet ám sokáig csinálni ;)

Liberalizmus röviden: kirekesztelek, mert kirekesztő vagy.

Maga a következetesség netovábbja!

Európa tönkremenése a liberális eszméknek lesz köszönhető.

<3 <3 <3

2017. ápr. 11. 01:16
 19/20 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem pontoztalak le, de nem írtál semmi tényszerűt, csak a szokásos jobboldali, zavaros katyvaszt.

Konkrétan melyik törvényt megváltoztatását harcolta ki a muszlim kisebbség az Egyesült Királyságban?

2017. ápr. 11. 07:35
 20/20 anonim ***** válasza:

"Itt nem arról van szó, hogy befogadunk-e embereket egyáltalán, hanem hogy kiket? Tanulmányoztam a Koránt, beszéltem muzulmán emberekkel, és őszintén leírom, hogy nem ide valók, mert tönkre fogják tenni Európát, még akkor is, ha eleinte nem ez a szándékuk. Még a legkevésbé muzulmán ember is, zsigeri ellenszenvet érez a keresztények ellen, sőt, mondok még durvábbat, az ateisták ellen még nagyobbat."

Nem tanulmányoztál te semmit. Azt is kétlem hogy egyáltalán valaha is beszéltél volna egyetlen muszlimmal is. Szerintem mindent amit leírtál szélsőjobbos oldalakon olvastad.

2017. ápr. 11. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!