Az miért izmozik állandóan migránsügyben? Miért kötelesség a befogadás?
A sógoréknak sem igazán jön be a migránsbetelepítés.
Azt nem értem, miért kötelesség e befogadás.
Egy szabad nemzet, eldöntheti,kiket fogad be és kiket nem.Egy szolga nemzetnek megmondják kiket kell befogadnia
Harsogják,hogy a befogadás "erkölcsi,jogi" kötelesség.
Erkölcsi?
Az igazán erkölcsös a deiszlamizáció,kitelepítés lenne.Az tenne jót hosszútávon egy európai nemzetnek.
Jogi?
A törvények megváltoztathatóak, vagy elég egy rendelet és egy tollvonás,máris megszűnik a befogadás.
Ha az EU nem fejezi be ezt a kultúrmarxista,68-as stílusú politikát,könnyen lehet,hogy szétesik.
"Miért kötelesség a befogadás? Jogi?
A törvények megváltoztathatóak, vagy elég egy rendelet és egy tollvonás,máris megszűnik a befogadás."
Mert vállaltuk, szerződésben. Vagy tudod mit, akkor mostantól én is kivonom magam a szabályok alól, mert úgy tartja kedvem. Csak egy tollvonás.
Az EU miattatok gyengül. Befogadtak, aztán nem tartod tiszteletben a kultúráját, törvényeit.
"Az EU miattatok gyengül. Befogadtak, aztán nem tartod tiszteletben a kultúráját, törvényeit."
AZ etnikai összetétel miattatok hanyatlik, a nemi erőszak is a befogadáspártiak miatt növekszik,ahogy a terrortámadás igazi felelősei is ők.
Amikor beléptünk az EU-ba, nem vállalatuk,hogy liberálisok leszünk.
"Mert vállaltuk, szerződésben."
Be tudod ezt másolni a csatlakozási szerződésből?
"Mert vállaltuk, szerződésben."
Nagy Britannia is vállalt valamit, de nyilván nem ezt, ami most van, szóval kilép. Egy tollvonás.
Kérdező te elvárod hogy téged befogadjanak, de nem érted másokat miért akarnak befogadni. Meg ugye itt háborús menekültekről beszélünk.
Szerintem az EU ott hibázott hogy bevette a szüklátókörü visszamaradott kelet-európai országokat. Fényévekre vagyunk a nyugattól gazdaságilag, kulturálisan és emberileg is.
Akinek nincs empátiája, úgysem tudod elmagyarázni neki a probléma lényegét.
Akinek meg van, így nem tesz fel kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!