Manapság miért bírálja mindenki a Szovjetuniót 30-as évekbeli dolgok pl. Sztálin, a gulágok, meg a holodomor miatt? Miért nem azzal foglalkoznak inkább, hogy a 80-as években milyen jó és boldog élet volt ott?
Figyelt kérdés
2017. márc. 20. 13:30
11/18 hollófernyiges válasza:
Én a 80-as években a Szovjetunióban éltem, úgyhogy légy szíves ne beszélj hülyeségeket.
12/18 A kérdező kommentje:
11-es, én magyarországi vagyok, de vannak Kárpátaljai ismerőseim, akik elég idősek hozzá, hogy a 80-as években már felnőttek voltak, mind azt mondják, hogy a Szovjetunió akkoriban jobb volt, mint a mai Ukrajna.
2017. márc. 20. 20:07
13/18 anonim válasza:
Ja, k..va jó volt elvtárs! :D
Azért bizonyult önállóan életképtelen a gyilkos komcsizmusod.
14/18 anonim válasza:
"mind azt mondják, hogy a Szovjetunió akkoriban jobb volt, mint a mai Ukrajna."
Persze, mivel alapból egy csődtömeg az a putri, de máshol azért nem annyira volt jobb akkor mint manapság.
15/18 anonim válasza:
Na és az ismerőseid nem szokták feltenni a kérdést, ha jobb volt szerintük, akkor miért esett szét a szovjet állam? Mert akkor valami csak hibádzott :)
16/18 hollófernyiges válasza:
"a Szovjetunió akkoriban jobb volt, mint a mai Ukrajna"
Hát ezzel nem mondtál sokat :)
17/18 anonim válasza:
Milyen jó volt ??????? Ember te hol élsz ? Az oroszoknál soha a büdös életben nem volt jó az élet az átlag embereknek csak a felső 10000-nek max bár az a 80-as években nem igen volt még. Max visszonyitásképen lehet elmondani, hogy a "szabad emberek" jobban éltek, mint azok akik a gulágokban voltak de ha megnézel egy Fro,Anglia vagy nyugat Németországot hozzájuk képest a szu polgárai hulla csöves emberek voltak
18/18 anonim válasza:
Sőt! Oroszországban annyira jó volt, hogy a fogoly jobban élt mint az orosz lakos! És ez most nem cinizmus, valóban volt olyan időszak, amikor a foglyot bányában jobban etették, hogy termelje a szenet, míg falusi öreganyámékat hagyták éhen halni, mert semmi hasznot nem hozott már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!