Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Nyugat miért utálja ennyire...

Nyugat miért utálja ennyire az oroszokat?

Figyelt kérdés

A népességük csökken, a gazdaságuk nem nő rohamosan, eladnak nekünk rengeteg földgázt, kőolajat, és nem utolsó sorban legalább akkora demokrácia van náluk, mint nálunk.

45 évig voltak nálunk, nem volt olyan iszonyú a rendszerük. Sokkal kevesebb kárt tettek a világban, mint Amerika, az oroszok nem dobtak másokra atombombát.

Én inkább sokkal jobban félnék a kínaiktól, az indiaiaktól, meg a feltörekvő harmadik világtól.

2017. febr. 12. 13:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
62%
Gyerekek ez mitől troll? Goblinka. Maximum.
2017. febr. 12. 13:39
 12/18 A kérdező kommentje:

Én nem az oroszokat védem, hanem próbállak titeket felvilágosítani, hogy az oroszoknál sokkal nagyobb ellenségeink is vannak. Mintha az autótokból kifogyna a benzin, és ti azon problémáznátok, hogy kényelmetlen az ülés?

56-ban pedig mit csináltak az oroszok? Az ő szemszögükből önvédelem volt. Mi talán különbül viselkedtünk velük a világháborúban, amikor lehetőségünk adódott rá?

2017. febr. 12. 13:40
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Az USA-ban van demokrácia,lásd Trump nem csinál azt,amit akar,ez Oroszországnál nem mondható el.
2017. febr. 12. 13:56
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

5.: A 45 év bármelyik pillanatában mégis jobb volt az élet, mint Indiában ma, ami a világ 4-edik legnagyobb hadseregével rendelkezik. Csak nézz körül milyen országok emelkednek fel.

Te tényleg ennyire hülye vagy? Nyilván jobb volt az éelt, mint Indiában, de ne ezzel példálózzunk már. Ezzel az erővel az Orbán-kormány is zseniális, mert jobban élünk, mint az etiópok. Gyurcsányék meg egyenesen zsenik voltak, mert magasabb volt a GDP-nk a kormányzásuk alatt, mint Szomáliáé.

Ha nincs a 45 éves orosz ELNYOMÁS akkor abban a korban és most is sokkal jobban élnénk. Ehhez tényleg pofa kell, amit csinálsz. Magyar emberek haltak meg (köztük jó eséllyel valamilyen felmenőd, rokonod, családi barát is) az általad dédelgetett oroszoknak hála, magyar családokat tettek tönkre, magyar embereket vetettek börtönbe, ha egy rossz szót is mertek szólni a rendszerről, magyar vér folyt azért, hogy te most szabadon élhess és kiirkálhasd ezt a sok fszságot ide. Nem tudom, fel bírod fogni ennek a jelentőségét? És mindezektől eltekintve is egy bukott eszmerendszer volt a kommunizmus, Sztálintól kezdve legalábbis biztosan, nem tudta megteremteni a gazdasági stabilitást, a jólétet, hosszú távra legalábbis semmiképpen sem.

2017. febr. 12. 14:27
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

"Én nem az oroszokat védem, hanem próbállak titeket felvilágosítani, hogy az oroszoknál sokkal nagyobb ellenségeink is vannak. Mintha az autótokból kifogyna a benzin, és ti azon problémáznátok, hogy kényelmetlen az ülés?

56-ban pedig mit csináltak az oroszok? Az ő szemszögükből önvédelem volt. Mi talán különbül viselkedtünk velük a világháborúban, amikor lehetőségünk adódott rá?"

Kik a nagy ellenségeink mégis, akikről beszélsz?

Én utálom a legjobban, mikor ilyennel érvel valaki, de a 2. bekezdésed már tényleg a hazaárulás kategóriáját feszegeti. Esetleg megemlékezhetnénk jövőre 23-án a hős orosz katonákról, akik életüket áldozták, hogy leverjenek egy felkelést az elnyomó diktatúrájuk ellen, nem?:D

2017. febr. 12. 14:30
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek menj el ezekkel a tünetekkel orvoshoz.
2017. febr. 12. 15:01
 17/18 A kérdező kommentje:

Oké, hazaáruló vagyok, amiért más szemszögből is képes vagyok szemlélni a dolgokat egyesekkel ellentétben.

Tehát ha azt írom, hogy az oroszok szemszögéből önvédelem volt, akkor magyar gyűlölő orosz bérenc vagyok? Hol írtam, hogy helyes volt, amit tettek? Csupán tényeket írok, de ebben az országban azt se lehet. Ezért tartunk itt.

Én csak azt akarom kifejezni, hogyha a kínaiak, afrikaiak, indiaiak elindulnak felénk, ahhoz képest piknik lesz a 45 éves orosz megszállás.

Egyébként hősöknek tartom a szabadságharcosokat. Úgy gondolom, ezt meg sem kell említeni, ez alapvető.

2017. febr. 12. 20:04
 18/18 anonim ***** válasza:

"Tehát ha azt írom, hogy az oroszok szemszögéből önvédelem volt, akkor magyar gyűlölő orosz bérenc vagyok? Hol írtam, hogy helyes volt, amit tettek? Csupán tényeket írok, de ebben az országban azt se lehet. Ezért tartunk itt."

Az oroszok voltak a megszállók. Egy idegen országban nincs olyan, hogy megszálló önvédelme, itt bizony mi védtük a hazánkat. Ebben az országban sajnos nagyon sok a hozzád hasonló önjelölt történész, akiknek fogalma sincs a dolgok menetéről. Ezért tartunk itt.

"Én csak azt akarom kifejezni, hogyha a kínaiak, afrikaiak, indiaiak elindulnak felénk, ahhoz képest piknik lesz a 45 éves orosz megszállás."

1. Ezt nem tudhatod.

2. A történelemben nincs olyan, hogy "ha". Ilyen ha meg pláne nincs. Mi a fszért foglalnák el Magyarországot az indiaiak?:DD

3. Ez nem érv. Attól, hogy valaki nagyobb rosszat tesz, mint én, én ugyanúgy bűnös vagyok, ha rosszat tettem. Például Hitler ugyanúgy elítélendő személy lenne akkor is, ha fellépne a jövőben egy nála sokkal kegyetlenebb diktátor is.

2017. febr. 12. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!