Hol voltak a jogvédők, amikor Obama tiltotta ki az iraki menekülteket még 2011-ben?
"Direkt fogalmaztam így,de értékelem a terelésed"
Ha így fogalmaztad esetleg meg is magyarázhatnád.
De ilyen nincs, hogy nem teljes. Most valakit/valakiket valamilyen oknál fogva kitiltanak vagy nem tiltanak. Ha valakit nem tiltottak ki akkor miért is kellene felháborodni?
Kérdező,te minek vagy itt tulajdonképpen?
Nyilván csak a saját igazságodat vagy hajlandó elfogadni,amivel természetesen nincs probléma,viszont nem értem,hogy ehhez miért kellett kérdést feltenni....nem lett volna egyszerűbb,ha veszel egy "I hate liberals" pólót,lefényképezed magad,aztán feltöltögeted a közösségi oldalakra,hagy lássa mindenki?
Egyébként válaszolok neked röviden,ha úgy szeretnéd.
Obama tiltása nem szakított félbe családokat,így senkit nem érintett közvetlenül,tehát értelemszerűen kevesebb ember foglalkozott vele.
Most viszont politikai identitástól függetlenül muszáj volt azoknak kimenni és tüntetni,akiket elszakítottak a családtagjaiktól,barátaktól,kollégáiktól...és tudom már megint Trumpról beszélek,de legyünk őszinték,neked is csak azért jutott eszedbe,mert most tüntetés van.
2011-ben te se voltál sehol...
2011-ben meg volt az előzménye, hogy miért azt az egy ország állampolgáraira vonatkozóan szigorítottak.
Most egy választási ígéretet betartva, de teljesen véletlenszerűen kiválasztott országra irányul, persze ha nem így van nyugodtan cáfolj meg. :)
# 16/18 Időpont ma 22:21
Te mit szedsz, hogy ilyeneket hallucinálsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!