Ferenc Pápának mi lehet a véleménye a magyar bevándorlási politikáról?
Az olaszok is teli vannak a migransokkal, nem tudom te honnan veszed, hogy ok toleraljak... Ez az egyik ok is, hogy a miniszterelnok lemodnott, es a sajto sokszor nem kozvetitette a tunteteseket am igransok ellen ,pedig volt sok. Europa midnegyik reszen votlak tunetesek, nem tudom te melyik Bolygon elsz, hogy ha azt hiszed csak a magyar nep gondolkodik igy. Akarhany statisztikat megnezhetsz a tobbseg midnen orszagban migrans ellenes.
Ha magyarorszagon lenne egy tomegbaleset, akkor a magyarok is segitenenek, ahogy mar tettek, mint peldaul sok roman a jarmuvevel az utakon ragadtak, es elelem, viz es melegites nelkul maradtak, es a nagy hidegben, hoban a magyarok mentek nekik segiteni.
Hadjad mar ezeket a lelki zsarolasokat, ugyis csak a fajtadat tudod ezekkel az ocska manipulativ lelki zsarolasdis mondataiddal megzsarolni, megsirattatni! Nekem a lelkem tiszta, ha valaki haldoklik/eletveszelyben van segitek rajta, es segiteni is fogok mindig, de a te lelkiismereted tiszta, hogy jossz ezekkel a zsarolasokkal?! Mert azt csinalod, lelekrombolo akarsz lenni, es azt akarod elerni, hogy ne gondolkozzunk az eszunkkel, hanem moralisan. Ha nem gondolkozunk a fejunkkel, akkor 50 ev mulva mar nem lesz amirol beszeljunk, mert vagy diktatura vagy anarchia lesz itt!
A "Pápa" dolga "imadkozni" , en ugy tanultam....
Ez a "nyomorult" POLITIZAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Istenem , Istenem hun vagy ????? )
A Magyar Katolikus Egyház elsősorban a pápa "alá tartozik", tehát azt követi , amit ő mond, de az ésszerűség határán belül.
Sarkított példa, de ha a pápa azt mondaná, hogy kötelezően szállásoljon el a Magyar Katolikus Egyház 200 menekültet, de ezt a magyar egyház csak annak az árán tudná elérni, hogy magyar hajléktalanok elől elvenné a segítséget, akkor nem tenné.
Nehéz kérdés, mert a szeretetnek is van egy sorrendje, te is nyilván előbb fogsz segíteni anyádon, mint a menekülteken. És ez így van rendjén.
Azzal meg nem értek egyet, hogy csak Ferenc pápa éli meg a krisztusi életformát Szent Péter óta. Számos pápa megélte a krisztusi tanítást, csak nem nyomta a média a képünkbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!