Melyik országot szidják még annyian az állampolgárai, mint Magyarországot?
Miért, kik szidják Magyarországot?
Mo. cool hely - s ezt veheted hivatalosnak.
Nyugodtan leszophatod magad!
Felesleges magyarországot a világ legfejlettebb országaihoz hasonlítgatni. Történelmi okai vannak hogy miért gazdagabbak nálunk. Persze könnyebb mindig valakiben, általában a politikusokban, vagy az oroszokban, esetleg az usa-ban, vagy a kiszipolyozó vállalkozóban, de még a szomszéd janiban is megtalálni a bűnbakot. Mindenki hibás csak te nem. Tipikus sértődött, sikertelen ember hozzáállása.
Dolgozz vazze! Akkor majd jutsz egyről a kettőre. Én elégedett vagyok. Két helyen melózom, jól is keresek, megszakadnom sem kell. Mindenki a maga sikerének a kovácsa.
Nem rinyálni kell, meg bűnbakot keresni, hanem cselekedni.
PLÁNE NEM A SZÜLŐHAZÁDAT BECSMÉRELNI! MAGYAR ANYA SZÜLT TÉGED!? MILYEN EMBER VAGY TE! SZÉGYELLD MAGAD!
"Felesleges magyarországot a világ legfejlettebb országaihoz hasonlítgatni."
Szerintem is. Azokban nem lopnak annyit a vezetők, mint nálunk.
"Két helyen melózom, jól is keresek, megszakadnom sem kell."
Ezt bírom a magyarokban. Két helyen melóznak, életük az nincs semmi, de szerintük nem kell megszakadniuk.
Elég beszűkült ember vagy , ha azt hiszed, hogy Magyarország rossz hely világviszonylatban.
Kb 5 milliárd ember élne itt, ha tehetné.
Van aki szídja van aki nem.
Most statisztikát akarsz vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!