Soros György miért gyűlöli Magyarországot? Hiszen gyermekkorában itt itta tejet. Itt nevelkedett, ez az ország adott neki élet lehelletet.
Soros mindenütt a liberális erőket támogatja.
Amerikában is.
Milliárdos, mint Trump.Az ilyen emberek nem szeretik, ha nem a terveik szerint mennek a dolgok.
Soros nem Magyarországot hanem Orbánékat utálja.
Ahogy én is.
Van egy kis különbség
"Soros nem Magyarországot hanem Orbánékat utálja.
Ahogy én is.
Van egy kis különbség"
"Soros pont hogy szereti Magyarorszagot, azert probalja megmenteni Orbanektol."
Nem baj ha lepontoztam ezeket? Soros mint szuperhős hazafi? Nehéz elhinni, hogy ezt egyesek komolyan gondolják.
"Soros nem Magyarországot hanem Orbánékat utálja.
Ahogy én is.
Van egy kis különbség"
"Nem baj ha lepontoztam ezeket? Soros mint szuperhős hazafi? Nehéz elhinni, hogy ezt egyesek komolyan gondolják."
De baj.
Mert az én kommentemben soha nem állítottam, hogy Soros hazafi, csupán arra hívtam fel a figyelmet, hogy Magyarország nem egyenlő a Fidesz kormánnyal.
A kormányunkat utálom nem Magyarországot.
Ahogy valószínűleg Soros György is.
Te magadból indulsz ki, azt képzeled, csak gyűlölni és szeretni lehet. Nem. Ezen túl van még sok más érzelem is. Azonban politikát érzelem alapján megítélni maga a tökéletes tudatlanság. Aki a politikába érzelmet visz, elveszett. A politikát ésszel kell művelni.
Soros nem gyűlöl. Egyszerűen mások az elvei. Ezért mást tart jónak, mint például te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!