A liberálisok hogy tudnak egyszerre küzdeni az LMBTQ-sokért és a muzulmánokért, amikor a két csoport kibékíthetetlen ellentétben van egymással?
# 56/61 Időpont tegnap 21:14
És külön felhívnám a figyelmed a következőkre:
- Ő téveset állított, majd amikor kijavítottam (hiszen nem támasztotta alá semmivel amit mondott), felháborodott, hogy én nácikat vízionálok mindenhová.
- Nem ismered a mimózalelkű szó jelentését.
" Mit vártál, hogy majd az ilyen fogyikat mint te babusgatom? :-) Hülyék vagytok mint a segg, ez az igazság."
Hát te sem vagy egy észlény az az igazság, tükröződik minden dumádból!
Említve az amúgy állandóan a gazdagokról, gyerekesekről fröcsögő 57-es "kollégádat" is. :)
Felőlem úgy pátyolgathatjátok a migrácsokat ahogy akarjátok, de azok még mindig egészen másképpen gondolkodnak a vallásukról, ellentétben az előző oldalon a haverod által írottakkal, hát még az lmgtqwertyikről, ami szerintetek csak a csúnya, gonosz, "intoleránshomofóbjobbermagyarok" kiváltsága. :D
Még vallásügyileg is most tarthatanak ott kb. ahol anno a keresztények a hadjárataikkal.
Amúgy úgy hülyézhetsz itt akárkit ahogy akarsz, mert nem sokakat érdekel, hogy a magadfajta plebs minek tartja a másikat! :
Te vagy a plebsz pajti. Vagy hát inkább proli. Az rád jobban illik. :-)
Na, persze a fajtád csak migránsozni tud, gondolkodni még mindig nem. Az nehéz, meg bonyolult, meg időt vonna el a kocsmázástól és az asszonyveréstől."
A proli az jelen esetben vagy.
Az ottoni szokásaitokat meg felesleges másokra is ráhúzni, csak mert nálatok mindennapos lehet a kocsmázás és verekedés! :P
# 66/66 Időpont ma 14:18
Ha mindennap kocsmáznék és verném az asszonyt, nem lenne időm gondolkodni. Kettőnk közül pedig nyilvánvalóan te fordítasz erre kevesebb időt. :-)
"Első _HÁZASOK_ adókedvezménye, járulékkedvezménye, stb. van. Házasokra vonatkozik, nem élettársra. "
A gyermek miatt van adókedvezmény, vagy ha mégis máshogy van, idézz pontosan törvényt.
"Nem a bevándorlást támogatják, és ha így is lenne, nincs ellentmondás aközött, hogy emberhez méltó körülményekhez joga van mindkettőnek. De ehhez ugye gondolkodni kéne, nem csak fröcsögni a másikra."
De azt viszont nem veszik észre, hogy az eddig törvényesen és évtizede bejött muzulmánok is nehezen vagy egyáltalán nem tudtak integrálódni, akkor az Afrikából vagy Arábiából hirtelen idekeveredettek hogy szelídülnének meg ? A másik, miért bombázták szét a Közel-Keletet, s sajnakoznak álságosan ? Vagy helyben is nem tudnak menedékországot, mind Szaúd-Arábiát találni ?
"Na, persze a fajtád csak migránsozni tud, gondolkodni még mindig nem. Az nehéz, meg bonyolult, meg időt vonna el a kocsmázástól és az asszonyveréstől"
Régen pont a baloldal muszlimozott és arabozott, most meg véditek őket, hogy sikerült ez a Pálfordulás ?
"Persze, neked nem nagy ügy, mert nem érint. A homofóbia sem nagy ügy neked, mert nem téged érint. "
Mit értesz homofóbia alatt ? Én tolerálni tolerálom őket, soha nem bántottam őket és nem is fogom, de defektesnek, undorítónak tekintem őket és emiatt nem a legjobb családmodellt alkotják, amit nem engedélyeznék.
"Élettársi kapcsolatot viszont azért tartom fontosnak, mert legyen valami jogi megnevezés, ami alapján törvényesen elismernek párként. Én csak annyit akarok, hogy hagyjon minket békén mindenki, akár jobbról, akár balról, mert mindkét oldal gátlástalanul kihasznál minket."
A mostani élettársi kapcsolatból mi hiányzik ? Ez a kérdés nem ellenetek, homoszexuálisok ellen irányult, hanem a muzulmánok ill. a balosok ellen irányult, a muzulmánok ellen azért, mert ők abszolút kezelhetetlenek, a balosok ellen meg a képmutatások miatt, amit te is meglátsz.
"De az említett személyek menekült-státuszt igényelnek. van amelyik megkapja, van amelyik nem, bízzunk a hatóságok bölcsességében.. bár annyira nem bölcsek, ezt már bebizonyították "
Ilyenkor nem rúgsz magadnak öngólt ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!