Ezekben a dolgokban az EU miért ilyen szűk látókörű az USA-hoz képest?
Különösen a hormonkezelt húsokra, GMO-ra gondolok.
De, mondhatnám még az autóalapú közlekedést is.
Én jártam már Amerikában.
Amikor az egyik multiban jártam a zöldségosztályon, olyanok voltak az almák, kukoricák, mintha rajzolták volna őket mérnöki pontossággal.Tökéletesek voltak, nagyok, pirosak.Ami még fontos, olcsók voltak.
A csemegekukoricájuk szintén finomabb,nagyobb mint ami nálunk kapható.
Ugyanígy a húsok is mások, jobban.Amikor kint ettem, azt vettem észre, hogy minden sokkal finomabb,intenzívebbek az ízek.
A hormonkezeléssel, génkezeléssel gazdaságosabb a termelés, tenyésztés.Illetve, versenyképesebb termék állítható elő.
Az autóalapú közlekedésről meg mindenki tudja, hogy a legjobb, csak Európában nem találták még fel a többszintes városi sugárutakat.Helyette buszsávokat meg minden hülyeséget találnak ki.Felesleges épületeket meg simán lelehetne bontani és több sávot felhúzni.
Az EU vezetősége tele van hippikkel, "sötét"zöld emberekkel.Ez a hippiség pedig gyakran átcsap luddizmusba.
Szuklatokoru??? Epp hogy ellenkezoleg.
Tizen+ eve elek az allamokban, amiota itt vagyok megy a vita arrol, hogy az embereknek NEM kell a gmo, es kotelezni akarjak a gyartokat, hogy tuntessek fel a csomagolason, ha valamelyik termekben gmo osszetevo van. Mozgalmak, szervezetek, klubbok vannak, akik azert lobbiznak, hogy a gmo-t vegre minden azt tartalmazo termek csomagolasan feltuntessek. Es ez nem divat. Az emberek nem biznak a gmo-ban mert amig fuggetlen kiserletek nem bizonyitjak, hogy biztonsagos, addig inkabb azoknak hisznek, akik ilyen olyan orvosi vegzettseggel azt hangoztatjak, hogy karos.
autos kozlekedes? Hol jartal megis, Nebraskaban? Mert gyanitom, hogy azon allamokban, ahol a kozlekedesi dugokban az emberek a hajukat tepik ott nem sokat. Tessek nehany pelda, szerintem a kepek tobbet mondanak, mint barmelyik idegen sztorija...itt elokent tanusithatom, hogy ezek nem extra esetek fotoi, ezek MINDENNAPOS hetkoznapi kepek...de sajnos a hetvegek se jobbak...
Eltem Magyarorszagon vagy 20 evet, mindenhova eljutottam busszal, villamossal, videkre vonattal. Eltem Angliaban 3 evet, mindenhova eljutottam busszal, vonattal...
"buszsávokat meg minden hülyeséget találnak ki" <- mirol beszelsz?!?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!