Mi az indítéka a sorozatos európai terrorcselekményeknek?

Hapoka! Nyilvánosan válaszolok. Nincs kétségem afelől, hogy gazdag a fantáziád. Soha nem az számít, ki tud ügyes dolgokat kitalálni. Mert azok ügyesnek akkor fognak bizonyulni, ha megvalósítják őket.
Van pár okos ember a világban. Azért nem tettek semmit, mert nem tudnak. Ennek is megvan az oka. Ne találd fel a spanyolviaszt.

A globális háttérhatalom számára a nyugatias középosztály már csak kolonc, és igyekszik felszámolni.
A második világháború után volt egy íratlan egyezség a középosztály és az elit között, hogy a középosztály viszonylagos kényelemben él, és cserében nem firtatja, hogy milyen erkölcsi alapokon zsigereli a világ többi részét az elit.
Ennek már vége, és most a középosztály által összegyűjtött vagyon kell az elitnek...
Mivel magától nem adja, hát jól rá kell ijeszteni.
És félelmében feladja jogait, vagyonát az életéért cserében... De a végén azt is elveszik.
Erre való Európa terroristákkal való elárasztása.

21-eske. Nincs fantáziám, csak láttam és tüntettem a bombázások ellen. TE meg talán élvezted is a látványt?
A tények nem a fantáziám szuüleménye, belga képviselő videójában vádolja az Eu vezető országait, hogy fizették a bombázásokat, majd az IS létrejöttét, Ezután behívták a menekülteket.
Amúgy ők hozták létre, ha utazol, akkor kiforgatják a csomagjaidat, de a migránsok vizsgálat nélkül is bejöhetnek. Ezt a felborukt agyú baromságot sem én találtam ki!
Ugyhogy a seggnyaló dumáddal álj le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!