Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Trump mindig barátilag fogja...

Trump mindig barátilag fogja kezelni az oroszokat, vagy ez csak kezdeti fellángolás?

Figyelt kérdés
2016. dec. 16. 20:26
 1/9 anonim ***** válasza:

Most sem barátilag kezeli, csak éppen nem lát bennük egyből ellenséget.

Ha majd mint politikus kerül velük kapcsolatba, nem pedig int üzletember, akkor szerintem igen komoly konfrontációk elé nézünk.

2016. dec. 16. 20:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Majd attól függ meddig lesznek azonos érdekeik.
2016. dec. 16. 21:26
 3/9 anonim ***** válasza:
48%

Trumpot a többi republikánus addig fogja cikizni azzal, hogy Putyin pincsije, amíg teljesen be nem sértődik rajta, aztán "majd én megmutatom, hogy Putyin az én r*b*ncom!" alapon nekimegy az oroszoknak.

Mármint, kb. ezt nézem ki abból az emberből.

2016. dec. 16. 21:57
 4/9 MolotovPunk ***** válasza:
Hármas válaszolótól jó a felvetés.Kínával már elkezdett packázni Trump.Elképzelhető,hogy előbb utóbb oroszokkal is szemétkedni kezd.Akkor majd tapsolhat neki Viktor...
2016. dec. 17. 00:26
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Kinézem Trumpból, hogy mindig jóban lesz az oroszokkal hiszen ő és Putyin is mindketten diktátorok.
2016. dec. 17. 10:03
 6/9 anonim ***** válasza:

"Kinézem Trumpból, hogy mindig jóban lesz az oroszokkal hiszen ő és Putyin is mindketten diktátorok."

Ja, Hitler is milyen jóban volt Sztálinnal, hiszen mindkettő diktátor volt.

2016. dec. 17. 12:29
 7/9 anonim ***** válasza:

Buta vagy. Hitler és Sztálin két ellentétes eszmében hittek.

Trump és Putyin viszont mindketten jobbos fasiszták.

2016. dec. 17. 12:34
 8/9 A kérdező kommentje:
Szerintem azért elég merész azt állítani róluk, hogy fasiszták... Trumpot nem is mondanám igazi jobboldalinak. Putyin pedig rokonszenvezik a kommunizmussal.
2016. dec. 17. 13:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Ja "mindketten fasiszták"

Tehát, ha mondjuk Putyin úgy gondolja, hogy Venezuellába haditengerészeti bázist épít, azt majd Trump mosolyogva nézi. De mondhatnám ugyanezt Kubára...vagy sok más afrikai vagy ázsiai területre.

Mivel Trump nem túl diplomatikus és nem ügyel arra hogy mit mivel sért meg lessz még ebből probléma.

2016. dec. 17. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!