Trump mindig barátilag fogja kezelni az oroszokat, vagy ez csak kezdeti fellángolás?
Most sem barátilag kezeli, csak éppen nem lát bennük egyből ellenséget.
Ha majd mint politikus kerül velük kapcsolatba, nem pedig int üzletember, akkor szerintem igen komoly konfrontációk elé nézünk.
Trumpot a többi republikánus addig fogja cikizni azzal, hogy Putyin pincsije, amíg teljesen be nem sértődik rajta, aztán "majd én megmutatom, hogy Putyin az én r*b*ncom!" alapon nekimegy az oroszoknak.
Mármint, kb. ezt nézem ki abból az emberből.
"Kinézem Trumpból, hogy mindig jóban lesz az oroszokkal hiszen ő és Putyin is mindketten diktátorok."
Ja, Hitler is milyen jóban volt Sztálinnal, hiszen mindkettő diktátor volt.
Buta vagy. Hitler és Sztálin két ellentétes eszmében hittek.
Trump és Putyin viszont mindketten jobbos fasiszták.
Ja "mindketten fasiszták"
Tehát, ha mondjuk Putyin úgy gondolja, hogy Venezuellába haditengerészeti bázist épít, azt majd Trump mosolyogva nézi. De mondhatnám ugyanezt Kubára...vagy sok más afrikai vagy ázsiai területre.
Mivel Trump nem túl diplomatikus és nem ügyel arra hogy mit mivel sért meg lessz még ebből probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!