A franciák miért nem szavazhatnak az EU tagságról?
Közvéleménykutatások szerint náluk még magasabb az EU-ellenesség, mint a briteknél, mikor kiléptek az Unióból.
Marine Le Pen ott is hasonlóan erős, mint a briteknél Farage volt, hiszen a franciák jó része örömmel fogadja az euroszkeptikus, "Nemzetek Európája" modellt, amit ő képvisel.
2005-ben a média teljessége és a Nemzeti Frontot kivéve az összes párt kampánya ellenére UTASÍTOTTA EL A FRANCIA NÉP AZ EURÓPAI ALKOTMÁNYT, ami pedig az EU integrációjának mélyítését jelentette volna.
Ennek ellenére, a népet hülyének nevezve az UMP és a PS mégis megszavazta a hasonló tartalmú Lisszaboni Szerződést, meggyalázva és elárulva ezzel a demokráciát, ezt úgy tették meg, hogy tudták, egy népszavazáson az Eu Alkotmányhoz hasonlóan ez is elbukna.
Ma a kormánypártok úgy félnek egy EU-népszavazástól, mint ördög a szenteltvíztől, a demokráciától, a néptől félnek.
Nem tudom a kérdezőt melyik putyinvalagnyaló trolliskolában képezték, de az EU polgárai szavaztak már az EU-s belépésről.
Amikor valaki felveti ennek az ellenkezőjét, és játssza a hülyét annak csakis az lehet az oka, hogy az illető valódi barom, vagy oroszország azért fizeti, hogy ilyen hülyeségeket kérdezzen.
Megvetésem neked ma már nem először.
# 2
"...de az EU polgárai szavaztak már az EU-s belépésről."
Szövegértelmezési problémád van? Nem a belépés megszavazását firtatja a kérdező, hanem a kilépését.
Tudod, kilépési népszavazás, mint brexit.
"Ma a kormánypártok úgy félnek egy EU-népszavazástól, mint ördög a szenteltvíztől, a demokráciától, a néptől félnek."
Ez így van.
Én is félek.
És tudod miért?
Az emberek végtelen hülyesége miatt. Adolf Hitler óta tudjuk, hogy a nép milyen baromi hülye. Egyszerűen vannak dolgok amit nem szabad engedni neki. Ugyanúgy ahogy egy kisgyereket nem engedsz az úttestre, a népet sem engedheted , hogy bármiről szavazzon.
Egyszerűen azért, mert a dolgok sokkal bonyolultabbak mintsem az átlagember megértse vagy egyáltalán felmérje.
Tipikus példája ennek a Brexit.
Farage-k hazudtak éjjel nappal, kábították a népet és aztán tényleg kiléptek. Utána meg néztek, hogy ez most mit is jelent.
Érzelemből szavaztak anélkül, hogy valójában tudták volna, hogy mi lesz ennek a következménye.
Például én teljesen biztos vagyok benne, hogy ha holnap lenne népszavazás az EU tagságról akkor valószínűleg kilépnénk.
És miért?
A migránsozás miatt, ami valójában egy 0 fontosságú demagóg baromság, csak ezt egyesek képtelenek felfogni.
"Megvetésem neked ma már nem először."
Én is megvetem a hozzád hasonló, kisegítőt végigbukdácsolt senkiháziakat!
Pláne mivel a szövegértésed nulla. :P
Nem szabad kilepni az eubol
Egysegben az ero
Sok lud disznot gyoz
Stbstb
A britek mondjuk meg ugy ahogy megoldjak a franciak is megoldanak
De nemszabad
Konyorgom az egyseg fele kell haladni es osszetartani
Erremeg hotbolond britek jon 10arab meg 5keleteuropai es kilepnek
Most jol megszivta az az ertelmes 48%
Nemszeretnek jelenhelyzetben brit lenni
Amugy igen irta itt valaki h ilyet nemkerdezunk a neptol mert az emberek 80% azt se tudja h hogy mukodik az europai unio
De valami nem ugymegy ahogy ok akarjak mar lepnek is ki mert akkor de szupcsilesz nemjon a sok majom
Igen am de ottfognak bekaksizni azon a vizes sziklan ha rajonnek hogy a sok vendegmunkas nelkul nehezebb az elet es talan nem artott volna atgondolni a brexitet
Franciaktol ilyet nem szabad kerdrzni mert jelenleg azoknak is savanyu a szolo
Mindenki szepen tartson ossze es egyutt oldjuk meg a problemat
Ez az eu lenyege
Egy hosszutavu szovetseg ami ideologiara(keresztenyseg) gazdasagra es szarmazasra epit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!