Mit szólnátok, ha nem Trump, hanem Darrell Castle nyerte volna az amerikai elnökválasztást?
Az ő pártja lett az 5. a választáson, de így is csak 1% körüli eredményt ért el, megduplázva a 4 évvel ezelőtti eredményét.
Ő még Trumptól is jobbra van, sok mindenben egyetért vele, pl. fal felhúzása, ő sem szólna bele más országok politikjába, ő is békén hagyná a Közel-Keletet, ő is békülne az oroszokkal.
Ezek mellé még:
Kilépne a NATO-ból
Kilépne az ENSZ-ből
Kilépne a NAFTA-ból
Szembeszállna a FED-del
Betiltaná az abortuszt és a melegházasságot.
És még sok hasonló ötlete van
"Kilépne a NATO-ból"
- A NATO-ból nekünk kéne kilépni, de sürgősen. Mellesleg a vicc az egészben, hogy ahányan megszavazták (3,3 millió) az a szavazatszám ma már kevés lenne a kilépéshez, mert átvariálták a népszavazási törvényt. Egyszerűen gusztustalan.
"Kilépne az ENSZ-ből"
- Hülyeség. Bár az ENSZ egy sóhivatal, de ettől függetlenül mégis csak egy szimbolikus valami, ami az egész emberiséget lenne hivatott összefogni. Legalább szimbolikusan.
"Kilépne a NAFTA-ból"
- Minket nem érint, nem tudom megítélni. De a TTIP-t maximálisan ellenzem.
"Szembeszállna a FED-del"
- Könnyen megteheti, a mindenkori amerikai elnök részese a döntéshozatali mechanizmusnak.
2- es, nem csoda. Legtöbben a libertariánus Garry Johnsont és a Zöldpárti Jill Steint sem ismerik. Darrell Castle az Alkotmánypárt elnöke.
A Republikánus, Demokrata, Libertariánus és Zöld párt után népszerűségben az Alkotmánypárt következik.
Itthon sokan tévesen azt hiszik, hogy csak két párt van az USA-ban, de ez nem igaz.
"Betiltaná az abortuszt és a melegházasságot.
És még sok hasonló ötlete van"
És csdodálkozol, hogy nem jutott sehova ez az ürge?
Az abortusz betiltása úgy hülyeség ahogy van. Szerinted pl. egy félrelépésből született gyereknek milyen esélyei lennének, hogy boldog élete legyen? Mindenkinek szabad döntési joga, hogy megtartja a gyerekét vagy sem. Én abszolút aborstusz párti vagyok, mert így is sok a nyomoronc, rossz életkörülményű gyerek akiket nem is akartak a szüleik, csak úgy lettek...
A melegházasság betiltásával csak orbánisztánhoz hasonló elmaradott országokban tudna sikereket elérni. Egy civilizált országban belátható, hogy létjogosultsága van az azonosneműek házasságának. Mért jó kicseszni azzal, aki nem heterónak született és emiatt nem házasodhat meg soha? Ez az ember kicsit mintha az 1950-esévek amerikájában ragadt volna.
"Szerinted pl. egy félrelépésből született gyereknek milyen esélyei lennének, hogy boldog élete legyen?"
Szóval ha szerintem neked nincs boldog életed, jogom lesz téged megölni?
Egyébként Trump is pro-lifenak tartja magát, tehát ő sincs oda az abortuszért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!