Miért nem hallunk itthon az Amerikában nagy port kavart PizzaGate-botrányról?
Mondanék pár kulcsszót, és ha időtök van, nézzetek utána:
Podesta e-mails, wikileaks --> keress rá ezekre: pizza, hotdog, party, pizzaparty etc.
Comet ping pong site --> friends --> heavy breathing --> 1,6 oldalak (a tulajdonos, tehát egy pizzázó tulajdonosa, az 50 legbefolyásosabb washingtoni egyike, aki random látogatásokat tesz a Fehérházba. Miért? Továbbá: egy gyermekek által látogatott hely, mely hasonló oldalak promovál... what the f.??)
David Seaman - YouTube. Újságíró volt a Huffington post-nál, de amikor Clinton után kezdett nyomozni, kirúgták. Jelenleg a PizzaGate-en dolgozik.
Nézzetek utána. Majd tegyétek fel magatokban a kérdést: hogyan lehet ezt elhallgatni? Miért nem hallunk róla itthon? Miért nem néz utána senki, és csak legyintenek, hogy "á, egy újabb konteó"?
Véleményem szerint annyi itt a gyanús dolog, hogy felelőtlenség nem kivizsgálni az ügyet. A mainstream médiában viszont mindenki kussol.
Julian Assange pedig - a Wikileaks alapítója - eltűnt. Több mint egy hónapja nem hallottunk róla, sokan azt állítják, hogy megölték, miután megbuktatta a Clinton-kampányt.
Mi a véleményetek?
Kettessel értek egyet.
Írd le mi bajod van!
Nos, ha nem olvastok utána a témának, nehezen tudtok majd véleményt nyilvánítani.
A kérdésem pont erre irányult: mit gondoltok, mekkora ennek az egész történetnek a valóságalapja? Továbbá, esetleg tudtok-e egyéb információkkal szolgálni?
Szerintem egyértelmű, hogy kódnyelvet használnak az e-mailekben. Minimális angoltudással/józan ésszel ez felfogható.
A baloldali média pedig gyanúsan próbálja ráhúzni erre az egészre a "fake news" lepedőt, miközben bőven elég dolog utal arra, hogy talán lehet ebben valami, érdemes volna kivizsgálni.
Jól van, akkor vizsgáld ki!:D
Egyébként vannak konteók, amit lehetségesnek tartok, de ott legalább elő tudják magukat értelmesen adni...
Oké, köszönöm a hozzászólásodat.
Egyértelműen olyanok kommentjeit vártam, akik esetleg olvasgattak a témában. Az amerikai sajtó felrobbant. Meglehetősen érdekesnek tartom, hogy - bocsánat a kifejezésért - máskor egy hangyafing is téma a hírekben, az új kor legnagyobb politikai botrányáról (HA igaz) pedig egy hírmorzsa sincs itthon. Egyedül a baloldali média cikkezett róla, megsemmisítő jelleggel (=konteó, nem érdemes foglalkozni vele).
Hozzátenném, hogy nem vagyok sem a Trump, sem a Clinton tábor tagja. Véletlenül akadtam erre a témára, aztán ahogy egyre többet olvasgattam, egy-két dolog igazán gyanússá vált.
De az is lehet, hogy hipochonder vagyok, ahogy a kedves első kommentelő mondta :) Ezen is elgondolkodom.
Mindenesetre köszönöm, hogy időt szántatok rá, hogy elolvassátok a kiírásomat.
" Lásd a Fidesz Magyarországon. Soha nem a magyarok a hibásak, mindig más. Most éppen megint Brüsszel. Előtte a migránsok, előtte a romák, zsidók."
Ahogy mindig hibásak a nácik, a jobboldaliak, a Fidesz, Orbán Viktor :D
Azért nem cikkezett róla értelmes médium, mert ilyen, minden alapot nélkülöző híreszteléseket nem hoznak le. Miért tennék?
"David Seaman" - Hallotam az ügyről. Most mit mondjak. Egy bukott újságíró keveri a sza*t, mert állítása szerint azért rúgták ki, mert Clinton egészségi állapotát firtatta. Csak tudod semmi bizonyítéka nincs erről. Az ő szava önmagában nem ér semmit. Ki hisz egy ilyennek? Meg aztán ott van a sok ismeretlen "híroldal", meg youtube-ra feltöltött, erősen megvágott anyagok. Komolyan sajnálni tudom azokat, akik ilyenben hisznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!