Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Fog változni az EU migrációs...

Fog változni az EU migrációs politikája, most, hogy egy magas rangú EU tisztségviselő lányát megerőszakolták és megölték?

Figyelt kérdés

[link]

Azért ez elég komoly eset.Főleg úgy, a tisztségviselő német.

Mondjuk a lány sem lehetett teljesen százas, hogy megbízott ilyen emberekben.

A testvéremnek is van már egy lánya.Még kicsi, de már most tanítjuk, hogy az, ami ezzel a német lánnyal történt, soha ne eshessen meg vele.

Bár, a probléma, hogy az EU-ban annyira be van betonozva ez a liberális apparátus, hogy még akkor sem lennének hajlandóak változtatni, hogy Angela Merkelt erőszakolnák az EU parlament tárgyalótermének asztalán.

2016. dec. 4. 19:16
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
78%

"s közben belinkelt jónéhány éves eseteket, hogy bizonyítsa igazát."

Szóval vannak a médiában akár jó néhány éves, akár friss esetek is Magyarországról, de ez nem támasztja alá hogy itthon gond lenne! Ezek szerint nálunk minden rendben. Értem. :D

2016. dec. 4. 21:17
 22/40 MolotovPunk ***** válasza:
52%

/A mi kultúránkban a nemi erőszak egy szégyen, egy bűn./

Aha.Meséld ezt az oviban,ott talán még el is hiszik ezt az ordas nagy hazugságot.

2016. dec. 4. 21:18
 23/40 anonim ***** válasza:
95%
A kérdező tájékozatlan, ignoráns, viszont nagy magabiztossággal állít hülyeségeket. Tájékozódott az arab kultúráról :D Honnan, az m1 híradóból? Nem tudom honnan szedsz ilyen baromságokat hogy ott nem bűn az erőszak, meg hogy az afgánok arabok.
2016. dec. 4. 21:24
 24/40 MolotovPunk ***** válasza:
Szerintem tuti m1-et néz. :D
2016. dec. 4. 21:28
 25/40 anonim ***** válasza:
94%

#7: "De, az arány nem mindegy.

A mi kultúránkban a nemi erőszak egy szégyen, egy bűn. "

Milyen arány? Honnan veszel arányt?

És bocs...ha ekkora szégyen és bűn...akkor miért nem ratifikálja az Isztambuli egyezményt a nemzeti keresztény családvédő kormányunk? (Ha nem tudnád mi az-az Isztambuli egyezmény használd bátran a google-t.)

2016. dec. 4. 21:30
 26/40 anonim ***** válasza:

22-es

Szó sincs róla, hogy minden rendben lenne, de egyedi bűneseteket összehasonlítani azzal, ami Európa nagyvárosaiban szilveszterkor történt nonszensz.

24-es

Nem tudom, a kérdező mennyire tájékozott az arab kultúrában, s helyesebb lett volna iszlámot használnia arab helyett, de pontosan értem, hogy miért őrjöngött tiltakozva egy arab férfi, miszerint ő nem követett el bűnt azzal, hogy megerőszakolt egy keresztény nőt. Csak egy kicsivel több, mint 8 évet éltem iszlám országokban...

2016. dec. 4. 21:39
 27/40 anonim ***** válasza:

Az előzőből egy mondat kimaradt.

Hazájában nagy valószínűséggel a nőt ítélték volna el.

2016. dec. 4. 21:46
 28/40 anonim ***** válasza:

# 27/28 Időpont ma 21:39

Miért, a HVG azzal hasonlította össze?

2016. dec. 4. 21:48
 29/40 anonim ***** válasza:
94%

"Szó sincs róla, hogy minden rendben lenne, de egyedi bűneseteket összehasonlítani azzal, ami Európa nagyvárosaiban szilveszterkor történt nonszensz. "

Szilveszterkor ha jól emlékszem két helyen volt gond a csoportos migrikkel.

Nemrég téma volt ez a felmérés több rádióban is, és hazai felmérés ( vagy becslés szerint ) a nők 25-30 %-a átesett már valamilyen családon belüli erőszakon ( itt külön kezelik a családon kívüli erőszakot és szexuális bűncselekményeket). Akárhogy számolom ebben itthon 1 millió magyar nő érintett úgy, hogy a migráncsok/arabok/iszlamisták aránya gyakorlatilag nulla. A másik oldalon volt kettő csoportosan elkövetett garázdaság és néhány szexuális bűncselekmény és zaklatás.

Szerintem 1 millió hazai egyedi bűnesetet összehasonlítani két német csoportosan elkövetett bűnesettel...

Értjük mi, hogy nem csíped az arabokat, mi sem. De egyelőre belőlük itt még nincs viszonyt ilyen jellegű bűncselekmények ( bár a legtöbb eltitkolva marad) viszont vannak. Engem ez utóbbi jobban zavar és e miatt jobban is aggódok.

2016. dec. 4. 21:55
 30/40 anonim ***** válasza:
7%
Nem fog, még nem halt meg elég fiatal lány, ez a mennyiség őket még nem zavarja :)
2016. dec. 4. 22:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!