Megszavaztak hogy a brittek maradnak az euban vagy miert ilyen magas mostaz euro?
Tudod, hogy magas az euró, de híreket nem olvasol? Minden címlapon ez van, pl. itt is:
Kösz. Ma még nem olvastam csak strandolta m és hazafele jóvet láttam hogy 314-317. Én meg múlt héten 312 ért adtam el :-(
Vajon mi várhato euró ügyben? És ha megszavaztak akkor meg hogyhogy nem zuhant az euro??? Vagy MÉG nem?
Sok a spekuláció. Reggel -12 %on volt a GBP. gbexit miatt három hitel minősítő is elvette Anglia AAA besorolásátát. Ez nagyon sokat rontott hirtelen!
Euró most -4%
GBP -7.4% (volt -5.4%is)
HUF -2.8%
Rövid ideig sok lesz a spekuláció. Cégek kivonulását is várják egyesek GB ből. Ha EU-ba jönnek, az erősíti majd az EUR értékét, ha maradnak, gyengíti. De alapanyagok és szállítás erősen meg fogja változtatni ismét a piaci árakat.
Ez most kemény dió lesz. És kb 2 év lesz a lecsengési idő.
Forrás portfolio.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!