Mit gondoltok arról, hogy Európa népessége jelentősen át fog alakulni a következő években?
Most láttam egy jó és elgondolkodtató videót erről a témáról:
http://www.youtube.com/watch?v=Cj-ceoxHc4U&playnext_from=TL&..
A kérdésem az, hogy Nektek mi a véleményetek arról, hogy Európa valószínűleg iszlám kontinens lesz? Megállítható-e a folyamat, meg kell-e állítani, vagy minden úgy jó, ahogy van?
Félre ne értsetek, nem vagyok rasszista, voltam már iszlám országban és nagyon tetszett, az emberek is nagyon kedvesek voltak, csak foglalkoztat a kérdés?
Az első kommentelőre reagálva 2 cikket említenék, melyet egy másik kérdésemben már felvetettem: [link]
Szerintem a multikulturalizmus járhatatlan út, hiszen a demokrácia játékszabályait a muszlim közösségek nem igazán tartják be.A médiának nem a szingli és pazarló életformát kellene terjesztenie,(lásd Sex és New York),hiszen a pazarló felelőtlen neoliberális piacgazdaság már sokadszorra megbukott ( 1929-33, 2009-?,és persze több kisebb recessziós időszak, melyek nem kaptak akkora reklámfelületet)A megoldás a fenntartható fejlődés lenne, tehát több megújúló energia felhasználása, ökoházak létrehozása,szelektív hulladékgyűjtés.A másik pedig, mind az oktatásnak, mind a médiának az embereknek erkölcsi értékrendet kéne, hogy adjon (több családi műsor, vallási műsorok, töténelmi műsorok).Az Európai emberek többsége mára a multikulti révén elvesztette az identitását, az értékrendek teljesen eltorzultak, csak a pénz a mozgatórugója mindennek, ez vezetett a jelenlegi helyzethez.
ezt a cikket még kifelejtettem, igazából ezt akartam belinkelni, hisz itt látszik, hogy a muszlim közösségek mennyire nem tudnak integrálódni.
Nem biztos hogy a muszlimok a legnagyobb probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!