Mit gondoltok arról, hogy Európa népessége jelentősen át fog alakulni a következő években?
Most láttam egy jó és elgondolkodtató videót erről a témáról:
http://www.youtube.com/watch?v=Cj-ceoxHc4U&playnext_from=TL&..
A kérdésem az, hogy Nektek mi a véleményetek arról, hogy Európa valószínűleg iszlám kontinens lesz? Megállítható-e a folyamat, meg kell-e állítani, vagy minden úgy jó, ahogy van?
Félre ne értsetek, nem vagyok rasszista, voltam már iszlám országban és nagyon tetszett, az emberek is nagyon kedvesek voltak, csak foglalkoztat a kérdés?
Elég félelmetes ez a videó, és sajnos igaz. Németországhoz írta, hogy ott már visszafordíthatatlan a folyamat. A tények is azt mutatják már ma is, hogy egyre több török van.
Magyarországon ugyan ez a helyzet. A magyar nép úgy ahogy van el fog tűnni. A népességnövekedés csökkenése gyakorlatilag minden fejlett országra jellemző.
Magyarországon minden egyes családnak 3 db gyereket kellene vállalnia, hogy a folyamat pozitívra forduljon. De ez nem fog megtörténni, az emberek nagy részét itthon már nem érdekli milyen nemzethez tartozik, csak éljen jól és kész.
"De ez nem fog megtörténni, az emberek nagy részét itthon már nem érdekli milyen nemzethez tartozik, csak éljen jól és kész."
Hát igen, ez így van, kérdés az is, hogy a bevándorlók gyerekei-unokái ugyanilyen érdektelenségbe fulladnak-e a származásuk iránt, vagy szépen lassan beolvadnak, és nem lesz probléma.
Így van. Ez nem beolvadás lesz, vagyis egy részük talán beolvad, de a többség megtartja a saját szokásait. És gyakorlatilag semmit nem kell tenniük, hiszen a körülöttük lévő nemzetiségek "elfogynak".
A videóban a Líbiai vezető is mondja: "az iszlám kard, fegyverek és hódítás nélkül fog győzni Európában"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!