Mennyire veszélyes Németországban élni egy nőnek manapság szerintetek?
"A kérdést és a rá érkezett válaszokat olvasva, annyi azért megállapítható, hogy itthon, "mindenki" úgy tudja, Németország veszélyes hely lett, csak az ott élők tudatlanok és nem vették ezt észre."
EZ AZ, amiben teljesen igazad van, én is csak onnan tudom, hogy itt veszélyben vagyunk, mert olvasom a MAGYAR oldalakat :) :)
Mi Münchenben lakunk tiz eve. Anyosom jott most nyaron latogatoba, az ismerosei meg otthon huledeztek, hogy hat te hogyan MERSZ kimenni, hat ott milyen vilag van, tele van migrancsokkal, eletveszely, vilagvege, madmax, blabla. Persze nem mondta mert amugy tudja mi errol a velemenyunk, de azert szorongott titokban.
Aztan itt volt par napot, sokat maszkaltunk a kornyeken, a vegen kibokte: de hat itt nincsennek is menekultek... Valahogy azt kepzelte hogy az arabok csapatostul hédereznek az utcan. Azt nem is mondtam neki hogy tolunk egy kilometerre van egy menekultszallas, szegeny biztos nagyon megijedt volna :)
Mivel a migránsok nem EGY utcában laknak, hanem a városokban sok helyen, ezért értelemetlen lenne utcaneveket írni.
De a helyednek megpróbálnék gondolkodni - ha MINDEN itt élö ember szerint a "veszély" nem létezik, akkor talál inkább az az igaz és nem a MO-on lévö hiszti
Most ha írok egy város-utca-házszámot, az mennyivel bizonyít többet, mintha csak a várost adnám meg?
Nem tudom, miért vagy képtelen elfogadni, hoyg itt nincs baj a migránsokkal, mégha a MO-on egyesek megpróbálják is elhitetni az ellenkezöjét????
"Értem, tehát te onnan jobban tudod hogy mi van itt mi innen :)"
Pontosan. Mindig mindenki jobban tudja annal, mint aki erintett. :D Ezt birom en is. De annak aki azt mondja nem elek kint, jojjon el es latogasson meg. De amugy valo igaz. Otthon akkora az agymosas a migransok ellen, mintha huuu de nagyon erintett lennenek az ugyben amugyis. Ott meg ahol valoban vannak, nem izgatja oket annyira, mint a magyarokat :D Rohej :D
Jó, tehát ezek szerint nem szabad leírni a liberalizmus kellős közepén, hogy szerintem hazudtok.
És hogy nem éltek Németben :D
Leírni szabad, csak értelmetlen dolog, és attól, hogy te így gondolod, még nem lesz igaz!
De ha annyira érdekel, költözz ide, és gyözödj meg személyesen arról, hogy itt mi a helyzet, ne pedig MO-ról osszad a hülyeségeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!