Hogyan tudott az iszlám állam (direkt kisbetű) ennyi embert behülyíteni? Valamint mit gondoltok azokról, akik azt mondják, hogy nem az az iszlám igazi arca, amit az isis hirdet? Szerintem aki egyszer csatlakozott, az ha lehetne ez után is azt tenné.
A bumeráng visszacsap.....
Amiket a keresztesek tettek annak idején most az iszlám visszafizeti ha azt hiszitek ez véletlen történt ez a sok brutalitás és gyilkolás akkor tényleg hülyék vagytok mert nem tudjátok felfogni hogy mi miért történik.
Az Iszlám Állam nem fog leállni egy könnyen...most Európát veszik célba mivel Szíria egyes területeiről elzavarták őket.
Túl sok sérelem érte őket...mégis mit vártatok hogy szőnyeg alá söprik a sok fájdalmat és szenvedést amit kaptak? NEM.Eljött az ő idejük....
Név nélkül sértegetsz már privátban megkérdeztem de itt is akkor megkérdezem neked mi a véleményed erről a témáról?
Fejtsd ki hogy te mit gondolsz?
Írtam egy véleményt én és te rögtön megtámadtad.....
Ennek mi értelme van?
Ha nem tudsz normálisan valamit is hozzáfűzni csak megsérteni a másikat..akkor ne is kezdj bele a mondatodba!
Persze én is hibát követtem el avval hogy lehülyéztem az embereket de most visszavonom. Mert mindenki máshogy látja.
Mi a véleményem? Az, hogy jól tették anno a keresztes hőseink hogy irtották ezeket a terrorista robbanó fajzatokat.
Neked azért szóltam be, mert eléggé feltűnően kiállsz az ISIS terroristák miatt...ami gyanús.
Még mindig nem tudom ki vagy....miért nem veszed egy kicsit a fáradtságot és odaírod a nevedet de gondolod a te név nélküli szavad hihetőbb az enyémnél ugye??
Ha mondanivalód van akkor ne bújj el!! Amúgy nem hiszek neked egyáltalán nem és még én vagyok a gyanús?
Ha név nélkül írogatsz a te szavahihetőséged..... egy nagy nulla!
Vállald fel magad és ne rejtőzködjél!
Nyugalom csak teszteltem a reakcióitokat! :D :D :)
Nem támogatom amit ez a féreg terrorcsoport művel sőt kiakasztóak amit másokkal tesznek.
Látom ellenszenvet váltott ki belelőd ez a téma!
Helyes-helyes!!
Az igazi véleményem az hogy szenvedni fognak ezek még huhhúúúúúúúú nem is kicsit majd...odacsap nekik a sok kiképzett kommandós osztag aztán nézhetnek mint a moziban.
Eltűnnek a Föld színéről végleg és beköszönt a boldog korszak!
Mint a mesében :D....a gonosz elnyeri méltó büntetését a jó elnyeri jutalmát! :) :) :) :)
A Betyársereg is itt keménykedik hogy rasszisták így jók..meg úgy legyőzték az ellenfelet(kick-box meg ilyenek)..dee asszem ha ledobnák őket az Isten háta mögé az arab terroristák közé..behúznák fülüket-farkukat és szaladnának ide haza.
Itt az ilyen keménykedő anyámasszony katonái labdába nem rúghatnak a speciálisan kiképzett kommandósok között.
Bocs ez már nem nagyon tartozik e témához de elmondtam ezt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!