Brüsszel hogyan lett ilyen muszlim város?
Brüsszel lakosságának a 70%-a nem belga. És ennek a 70%-nak a 40%-a muszlim (marokkói, egyéb arab, afgán, török, stb.).
2050-re Brüsszel lesz az első olyan nagyváros, ahol a muszlimok aránya el fogja érni az 50%-ot.
A vallásgyakorlási statisztikák szerint több muszlim gyakorolja aktívan a vallását, mint amennyi keresztény.
Hogyan jutott Brüsszel, effektíve egész Belgium idáig?
Ha ez így megy, akkor a keresztény EU fővárosa egy muszlim gettó lesz. Miért alakult ez így?
Még a belga vezetés is kijelentette, hogy például nincs hatalmuk a brüsszeli Molenbeek körzet felett, ami a leggázabb hely egész Belgiumban.
A legtöbb terrortámadás kitervelője/megvalósítója is Belgiumból származik, és Belgiumból mentek ki Európából a legtöbben az iszlám államhoz.
Hogyan jutott ez a kis szerencsétlen ország idáig? A belgákat nem zavarja, hogy a fővárosuk lakosság alapján még Észak-Afrikában sem lenne egy feltűnő hely? Vagy a vallonokat és flamandokat ez nem zavarja?
Mi lesz így Belgiummal 2050-re? Pláne hogy a muszlim radikalizálódás az egész országban problémát jelent.
Ember...
wikipédián volt a forrás a hivatalos statisztikához. de direktbe is linkelte. ennyire egy libtard se lehet tard.
Hogy a viharba ne vizsgálnák, hogy milyen arányúak a vallások a börtönökben. Honnan szedsz olyan marhaságot, hogy nem, amikor azt számolják hogy hány wcpapírkockát használsz.
Segítek:
Ez biztos szélsőjobboldali.
Micsoda radikális szemét:
Google keresőszavak "muslim prison" nem kell keresgélni, teli van vele az internet.
"Itteni börtönökben legtöbben keresztények. Akkor ebből az következik hogy a keresztények hajlamosak a bűnözésre? Erre válaszoljon a sok zseni legyen szíves."
Erről van valami hivatalos forrásod? Csak hogy megfordítsam a kard nyelét.
A másik, hogy libtard logikád ott bukik meg, hogy a népesség ARÁNYÁRA vetítve nyújtanak ezek a statisztikák lesújtó eredményt. Amikor minden 20ik ember muszlim a társadalomban, viszont a börötönökben ez 1 a 7ből, ott már van egy kis probléma.
És ez MINDEN. EGYES. ORSZÁGBAN. Ez nem egy börtön, ez nem egy kiragadott statisztikai elem.
"Először is a Wikipédia mióta hivatalos forrás? :) Nem mondtam hogy szélsőséges de bárki írhatta azt."
A wikipédia egy ellenőrzött forrás. Próbáld ki, csinálj egy szócikket egy random kitalált, nem valós dologról és törölni fogják. A "bárki írhatta" meg ott van a cikkben NÉVVEL és a hozzá vezető linkkel. Egy Perzsa szociológus írta, aki a Teheráni egyetem professzora és ezzel foglalkozik!
És szó szerint azt írtad a 26# válaszodban hogy: "Biztos, szélsőjobbos oldalakon ami szerinted hivatalos forrás."
Tehát megint hazudsz!
"És nem válaszoltatok arra hogy ez hogyan is történik? Megkérdezik az elkövetőt milyen vallású? :)"
A saját tudatlanságodon mosolyogsz.
Bárki aki EUs országba migrál kell hogy legyen letelepedési engedélye. Ez UK-ban pl a Residence Card, Ausztriában pl Anmeldebescheidigung. Én mindkét helyen kitöltöttem. Ugyanez van az összes EU országban. Itt megkérdezik nem csak a származási országodat, de a VALLÁSODAT is! Azaz ha xy börtönbe kerül akkor már rég tudják hogy ki honnan jött, milyen vallású.
Megint olyanról vitázol amiről fingod nincs, de a másik a hülye.
"Aranyos egyébként a Daily Mailt is idézgetni, ami az angol Blikk szintjén van, ennél röhejesebb forrás nem volt?"
Nekik Blikk a hivatalos forrás :)
"Aranyos egyébként a Daily Mailt is idézgetni, ami az angol Blikk szintjén van, ennél röhejesebb forrás nem volt?"
- random gyakorikérdések arc
Akkor ez biztos így van!
Mondtam: libsiknek csak az hiteles forrás, ami őket igazolja.
"Bárki aki EUs országba migrál kell hogy legyen letelepedési engedélye. Ez UK-ban pl a Residence Card, Ausztriában pl Anmeldebescheidigung. Én mindkét helyen kitöltöttem. Ugyanez van az összes EU országban. Itt megkérdezik nem csak a származási országodat, de a VALLÁSODAT is! Azaz ha xy börtönbe kerül akkor már rég tudják hogy ki honnan jött, milyen vallású.
Megint olyanról vitázol amiről fingod nincs, de a másik a hülye."
És mivan ha a bűnelkövető nem bevándorló? Nála honnan tudják milyen vallású? :) Még ha rá is kérdeznek a vallásra bevándorlók esetében, nem lehet kötelező. Itt is népszámláláskor rákérdeznek de nem kötelező válaszolnod.
"A bebörtönzött muszlimok zöme illegális bevándorlás miatt ül, nem bűncselekmény elkövetéséért"
Mi az hogy nem bűncselekményért? Az illegális határátlépés -ahogy a neve is mutatja- bűncselekmény. Nem véletlen ülnek börtönbe akik elkövetik!
És akkor mi csúsztatunk... :D
#37 Tehát érved nincs, csupán a névtelenségbe próbálsz belekötni. Tipikus.
#40 A határátlépéssel kinek ártott? Az a csúsztatásotok, hogy azt a látszatot próbáljátok kelteni, hogy a muszlimok sokkal több bűncselekményt követnek el mint az őslakosok. Holott nincs jelentős különbség, ha a határátlépésért fogva tartottakat nem számítjuk. A muszlimok elleni uszítás olcsó trükkje ez csupán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!