Ti mit gondoltok MA a párizsi gyilkosságokról?
Ugyanazt, mint akkor.
Minek kellett muzulmánokat Európa telepíteni?
130 liberálisnál csak legyintettem volna egyet, hogy "áh, maguknak köszönhetik, minek támogatják a betelepítést", de mivel ártatlan emberekről volt szó, nem lehet rá legyinteni.
# 2
Ez több sebből vérzik.
- Ki telepített muzulmánokat Európába?
- Liberálisoknak mi köze az egészhez?
- Ha egy csoport támogatja is a menekültek ideiglenes ellátását, őket már szabadon meg lehet ölni a te értékrended szerint?
- Minden muzulmán terrorista?
# 4
Nem jöhet be mindenki. Bejön az, aki átjut a határon. Onnantól kezdve a hatóságok döntése, mi lesz. A menekülteket el kell látni ideiglenesen. Aki meg nem menekült, csak úgy jött, azt ki kell utasítani.
Akadtak terroristák a menekülthullámmal érkezők között, de nem csak ott. Európában született, európai állampolgárok is voltak köztük. Ennyi erővel minden embert ki kéne utasítani Európából.
3#
Kiknek köszönhető, hogy egyáltalán lehetséges közel-keletieknek,afrikaiaknak Európába beköltözni?
A munkaerő problémáját, sokkal józanabb megoldással,vendégmunkás programokkal is lehetett volna kezelni.
De, semmiképpen nem betelepítéssel.
Az a baj, hogy azaz ideiglenes, nem ideiglenes.
A migránsok nem fognak hazamenni.
A felmérések szerint a 85 százalékuk tartósan Európában akar maradni, 5 százalék hezitál és csak 10 százalék menne vissza.
Egy éve a barátaim egy részét veszítettem el a Bataclanban, a szakmám meghatározó embereit és a biztonságba vetett hitemet egy időre. Magam sem tudom, miért éppen abban a hónapban utaztam haza, de mindenképpen jól tettem.
Amikor visszajutottam nehezen a támadások után a városba, mélységes gyász fogadott és elkeseredettség. Az emberek nem érezték magukat biztonságban az otthonaikban.
Azt hiszem, az Eagle of death metal (akik a Bataclanban léptek fel aznap este) egyik tagja, Jesse Hughes mondta azt, hogyha félünk a jövőben élni és rettegünk mindentől, akkor elérik a céljukat. Igyekszem megfogadni igazából.
De nem gyűlölöm sem a muzulmánokat, sem azokat, akik menekülnek az ISIS miatt. Csak a terrorizmust gyűlölöm, mint eddig. Úgy gondolom, hogy gyűlölettel nem lehet gyűlölet ellen harcolni. A világnak jobbnak kell lennie ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!