Szerintetek hogy fog végződni a migránsok vándorlása az Eu-ban? Olyan .. nemzet leszünk mint az usa? Mi ennek az egésznek a célja?
Érdekes mód minket érint szinte legkevésbé,de egész Nyugat rajtunk röhög,hogy mit kihozunk belőle,menj ki németbe kérdezz meg egy embert mi a véleménye...
Az emberek 90%nem is látott egy bevándorlót se nem értem mit höbörög mindenki,azért mert orbán ezt hajtja lassan 2éve mert jobb erről beszélni,mint az ország helyzetéről,még korántsem akkora baj ez mint ahogy be állítják nálunk.
Sok más európai országba jóval magasabb a bevándorlás mégsincs belőle semmi....
12-es
Az, hogy a németek csak hümmögnek ilyen kérdésekre, nem azt jelenti, hogy nincs véleményük. Voltam kint "németben", még néhány ezres kis településen is találkoztam menekültekkel.
A korábbi "mindenkit befogadunkkal" ellentétben ma már Merkel is úgy nyilatkozik, hogy csak a háborús övezetekből jött menekülteket fogadják be, s a gazdasági migránsokat visszatoloncolják. Kérdés hogy hova, hogyan több 100 ezer embert, mikor néhány ország eleve közölte, hogy saját állampolgáraikat sem fogadják vissza.
Az USA-nak, jónéhány nyugat-európai országnak van "gyakorlata" más nemzetiségek, kultúrák befogadásában. Részben azért is, mert sokan a volt gyarmataikról jöttek. Ezeket "erkölcsi kötelességük" is /lenne/ befogadni. Lásd Hollandiába indonézek, Franciaországba, Belgiumba a frankofón országokból érkezettek, s Angliába a volt gyarmatokról. Ezeknél azonban általában nincsenek nyelvi problémák.
Kelet-, Közép-Európában azonban nincs meg ez a háttér. Nyelvi-, kulturális- és akár vallási különbségek jóval nagyobb megterhelést jelentenének (anyagit is) ezeknek a nemzeteknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!