Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek hogy fog végződni...

Szerintetek hogy fog végződni a migránsok vándorlása az Eu-ban? Olyan .. nemzet leszünk mint az usa? Mi ennek az egésznek a célja?

Figyelt kérdés
migránsok,európa

2016. nov. 17. 21:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
34%

olyan biztosan nem, az usában lelövöldözik aki csak a határ közelébe megy, ausztrália felvásárolta az összes hajót, azon a területen, hogy mégcsak véletlenül se tudjon senki bejutni, csak európa politikusai töketlenek. az egész lényege pedig európa elgyengitése...

senkinek sem érdeke egy erős európa

2016. nov. 17. 21:10
 2/13 anonim ***** válasza:
21%
A konfliktus-láncreakció vége nukleáris tél lesz.
2016. nov. 17. 21:14
 3/13 A kérdező kommentje:
Vélaszoló hogy érted azt hogy senkinek sem érdeke egy erős európa a tőkés amerikai ....fajzatra gondolsz vagy esetleg a kommunista elvtársra??
2016. nov. 17. 21:17
 4/13 anonim ***** válasza:
84%

A menekültek menekültellátást kapnak, a jogosulatlanokat pedig vagy befogadják vagy kitoloncolják. Minden kormánypropaganda ellenére alapvetően ez mindig is így zajlott.

Mellesleg továbbra is elenyésző számú menekült van az EU-ban a teljes lakossághoz viszonyítva.

2016. nov. 17. 22:29
 5/13 anonim ***** válasza:
46%

Aki eleve azt feltetelezi hogy ennek az egesz menekultsztorinak celja van az nem szazas.

Az idojarasnak mi a celja?

2016. nov. 18. 07:11
 6/13 anonim ***** válasza:
38%

Az a nem százas aki ezt a liberálisnak álcázott fehérgyűlölő rasszista propagandát beveszi, amit nyomsz.

2016. nov. 18. 11:05
 7/13 anonim ***** válasza:
22%

Úgy fog végződni, hogy nekünk kell majd menekülni Ausztráliába.

Népirtás a cél.

2016. nov. 18. 11:06
 8/13 anonim ***** válasza:
49%
Látom tűnnek el a hozzászólások..szóval....engem nem hat meg,hogy ott háború van,maguknak csinálták a bajt,oldják meg...én fegyvert fognék és meghalnék a hazámért..ők nem menekültek,hanem gyávák,haszonlesők,potyázók,unatkoznak,bizniszelni jöttek,és élősködő életmódot akarnak itt folytatni..(szerintem úgy a migránsok 99 %-a)..lehet ezt is törölni
2016. nov. 18. 11:14
 9/13 anonim ***** válasza:
8%

"én fegyvert fognék és meghalnék a hazámért."

Egy aleppoi szir, akit jobbrol Asszad lo, balrol az IS, felulrol meg a ruszkik bombaznak, az megis hogyan fogjon fegyvert a hazajaert?

Fogalmad sincs mirol beszelsz.

Meg aztan a te logikad szerint az a 200e magyar aki 56ban nyugatra menekult az is mind haszonleso volt.

2016. nov. 18. 11:38
 10/13 anonim ***** válasza:

na pont ezt akartam leírni kedves utolsó,hogy azok az 56-os magyar disszidensek pár dollárért a pofájukat befogva robotoltak ,hogy megtűrjék őket az új hazájukban...ezek meg..

nagyon sokat olvasok a témában,szerintem te túl keveset...

2016. nov. 18. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!