Szerintetek hogy fog végződni a migránsok vándorlása az Eu-ban? Olyan .. nemzet leszünk mint az usa? Mi ennek az egésznek a célja?
olyan biztosan nem, az usában lelövöldözik aki csak a határ közelébe megy, ausztrália felvásárolta az összes hajót, azon a területen, hogy mégcsak véletlenül se tudjon senki bejutni, csak európa politikusai töketlenek. az egész lényege pedig európa elgyengitése...
senkinek sem érdeke egy erős európa
A menekültek menekültellátást kapnak, a jogosulatlanokat pedig vagy befogadják vagy kitoloncolják. Minden kormánypropaganda ellenére alapvetően ez mindig is így zajlott.
Mellesleg továbbra is elenyésző számú menekült van az EU-ban a teljes lakossághoz viszonyítva.
Aki eleve azt feltetelezi hogy ennek az egesz menekultsztorinak celja van az nem szazas.
Az idojarasnak mi a celja?
Az a nem százas aki ezt a liberálisnak álcázott fehérgyűlölő rasszista propagandát beveszi, amit nyomsz.
Úgy fog végződni, hogy nekünk kell majd menekülni Ausztráliába.
Népirtás a cél.
"én fegyvert fognék és meghalnék a hazámért."
Egy aleppoi szir, akit jobbrol Asszad lo, balrol az IS, felulrol meg a ruszkik bombaznak, az megis hogyan fogjon fegyvert a hazajaert?
Fogalmad sincs mirol beszelsz.
Meg aztan a te logikad szerint az a 200e magyar aki 56ban nyugatra menekult az is mind haszonleso volt.
na pont ezt akartam leírni kedves utolsó,hogy azok az 56-os magyar disszidensek pár dollárért a pofájukat befogva robotoltak ,hogy megtűrjék őket az új hazájukban...ezek meg..
nagyon sokat olvasok a témában,szerintem te túl keveset...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!