Liberálisként csak én gondolom úgy, hogy ez az olimpiai menekült csapat egy hatalmas baromság?
Mondjuk én már a szabadkártyások részvételét is hülyeségnek tartom. Egy ilyen nagy sporteseménynek, mint az
Olimpia, teljes mértékben teljesítményalapúnak kellene lennie, és mellőzni kéne a politikát is belőle.
Hol van ebben politika?
El kellett menekülniük az országukból, és annak a színében nem indulhatnak hivatalosan, viszont annak az országnak a színében sem akarnak indulni, ahova menekültek (lásd Yusra Mardini is megmondta, hogy hiányzik neki Damaszkusz, és amint helyreáll a helyzet vissza fog utazni oda).
"Egy ilyen nagy sporteseménynek, mint az
Olimpia, teljes mértékben teljesítményalapúnak kellene lennie, és mellőzni kéne a politikát is belőle."
akkor miért is országok versenyeznek?
Mit tanácsolsz, mi alapján induljanak? Fing, esetleg hónaljszag?
semmit. nekem jó ez így.
csak éppen nem világos, hogy ha politikamenteset akar, akkor azzal miért nincs baja, hogy országok versenyeznek? annál politikusabb ugyanis nem nagyon van...
Igazából miért nem indulhatnak a hazájuk színeiben hivatalosan?
Vagy annak az országnak a színeiben, ahol menedékjogot kaptak?
Egyik csak jó nekik, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!