Ha kéne választanod melyik hadseregbe állnál be a közel keleten mit választanál? IZRAEL vs Hezbollah?
egyszóval a terület bitorlókhoz vagy azokhoz akik a hazájukért népükért harcolnak?
én egyértelmű Arabokhoz...
persze nyugodtan lehet mondani hogy egyikhez se és hasonlók...
akinek ez a véleménye nem kötelező írnia :-)
előző!
ne húzd fel magad. hülye ágybafosós tizenévesek vannak ezen az oldalon, akik még nem tudják miből veszik meg a holnapi adagot.
lol, hogy itt menyi deviáns, nyomorék liberális van, ki az az agyhalott aki a tetves izraeliekhez menne ???
Én természetessen a Hezbollah mellé állnék.
És felrobbantanátok magatokat, ha egy idióta vallási fanatikus ezt adja parancsba? XD
én az IDF-et választanám.
"lol, hogy itt menyi deviáns, nyomorék liberális van, ki az az agyhalott aki a tetves izraeliekhez menne ???
Én természetessen a Hezbollah mellé állnék."
Érdekes, világszerte éppen a liberálisok azok, akik annyira odavannak a palesztinokért, meg a kifordult szemű, szakálltépő muszlim őrültek jogaiért. Ugyanazok, akik "szegín, szerencsétlen" romák jogaiért, meg a melegekért is annyira odavannak. Izrael az euroatlanti civilizáció előretolt bástyája a Közel-Keleten, a iszlám elleni védekezésben. Akik keresztény európaiként a Hezbollahot támogatják, ugyanolyan szánalmas idióták, mint a sok ballib széplélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!